rak

Jiří Wohanka
(2016): Zločin v Polné

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Zločin v Polné
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Zločin v Polné":
(*1962) Karel Roden

(*1974) Václav Chalupa

(*1945) Johanna Tesařová

(*1943) František Němec

(*1976) Martin Kubačák

(*1936) Jan Kačer

(*1942) Zdeněk Dušek

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1960) Zdeněk Pecháček

(*1951) Vladimír Marek

(*1956) Josef Carda

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1964) Miroslav Etzler

(*1948) Petr Štěpánek

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1966) Kamil Halbich

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1946) Jiří Plachý ml.

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1958) Stanislav Lehký

(*1953) Jan Novotný

(*1969) Vilém Udatný

(*1970) Martin Myšička

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1953) Jaromír Meduna

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1979) Rostislav Novák ml.

(*1978) Ondřej Kavan

(*1991) Aneta Krejčíková

(*1943) Miroslav Saic

(*1951) Miloslav Mejzlík

(*1961) Jaromíra Mílová

(*1933) Václav Šašek (scénárista)

(*1984) Štěpán Benoni

(*1949) Jiří Čapka

(*1961) Luboš Veselý

(*1973) Monika A. Fingerová

(*1970) Dana Sedláková

(*1966) Alena Štréblová

(*1975) Gabriela Míčová

(*1949) Jaroslav Vlach

(*1961) Martin Mejzlík

(*1955) Miroslav Babuský

(*1989) Vladimír Polívka

(*1955) Petr Bucháček

(*1990) Nikol Kouklová

(*1951) Zdenek Merta (hudební skladatel)

(*1977) Petr Macháček

(*1989) Adriana Bajtková

(*1970) David Ployhar (kameraman)



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Střelec
11°11’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »