blizenci

John Goodman
(1990): The 42nd Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "The 42nd Annual Primetime Emmy Awards":
(*1968) Will Smith

(*1937) Ned Beatty

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1959) Kyle MacLachlan

(*1936) Dean Stockwell

(*1967) Sheryl Lee

(*1930) Robert Loggia

(*1955) Dana Carvey

(*1948) Billy Crystal

(*1951) Harry Hamlin

(*1961) Woody Harrelson

(*1931) James Earl Jones

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Kirstie Alley

(*1923) Estelle Getty

(*1948) Barbara Hershey

(*1950) Christine Lahti

(*1925) Angela Lansbury

(*1927) Peter Falk

(*1954) Scott Bakula

(*1957) Park Overall

(*1946) Ed O'Neill

(*1954) Katey Sagal

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1940) Patrick Stewart

(*1947) Ted Danson

(*1938) Diana Muldaur

(*1959) Tracey Ullman

(*1948) Rhea Perlman

(*1940) James L. Brooks

(*1946) David Lynch

(*1932) Piper Laurie

(*1943) Sharon Gless

(*1950) Larry Drake

(*1936) Michael Landon

(*1946) Lesley Ann Warren

(*1967) Dana Ashbrook

(*1946) Michael Ontkean

(*1944) Craig T. Nelson

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1934) Russ Tamblyn

(*1924) Eva Marie Saint

(*1957) Leeza Gibbons

(*1952) Alfre Woodard

(*1956) Dana Delany

(*1958) Marg Helgenberger

(*1954) Ken Olin

(*1952) Melanie Mayron

(*1946) Candice Bergen

(*1954) Corbin Bernsen

(*1976) Fred Savage

(*1953) Timothy Busfield

(*1947) Gerald McRaney

(*1947) Jill Eikenberry

(*1967) James Marshall

(*1952) Annette O'Toole

(*1964) Faith Ford

(*1956) Delta Burke

(*1963) Nicollette Sheridan

(*1946) Blair Brown

(*1954) Jere Burns

(*1964) Blair Underwood

(*1955) Kelsey Grammer

(*1925) Joseph Sargent

(*1957) Dan Castellaneta

(*1957) Nancy Cartwright

(*1950) Julie Kavner

(*1964) Yeardley Smith

(*1933) Carol Burnett

(*1951) Jean Smart

(*1944) Tim Reid

(*1962) Paula Abdul

(*1920) Vincent Gardenia

(*1936) Alex Rocco

(*1951) Julia Duffy

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1975) Sara Gilbert

(*1970) Kirk Cameron

(*1952) Parker Stevenson

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1951) Patricia Wettig

(*1950) Jay Leno

(*1952) Susan Dey

(*1956) Bob Saget

(*1950) Susan Ruttan

(*1944) Swoosie Kurtz

(*1947) David Letterman

(*1922) Betty White

(*1946) Peggy Lipton

(*1947) Richard Lewis

(*1934) Rue McClanahan

(*1929) Richard Dysart

(*1922) Bea Arthur

(*1932) Richard Mulligan

(*1962) Michele Greene

(*1936) Charles Kimbrough

(*1930) Pat Corley



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Rak
13°15’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »