strelec

Karel Svoboda
(1998): DO-RE-MI

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: DO-RE-MI
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "DO-RE-MI":
(*1947) Vítězslav Jandák

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1953) Hana Čížková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1958) Zora Jandová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Jana Švandová

(*1948) Marta Vančurová

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1965) Jan Šťastný

(*1949) Petra Černocká

(*1939) Miroslav Moravec

(*1961) Jan Čenský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Pavel Bobek

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1964) Jiří Pomeje

(*1953) Zdeněk Troška

(*1964) Barbora Hrzánová

(*1956) Josef Carda

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1960) Světlana Nálepková

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1956) Martin Stropnický

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1952) Petra Janů

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1983) Kateřina Průšová

(*1969) Barbora Srncová

(*1962) Pavel Vítek

(*1943) Karel Černoch

(*1953) Jana Kratochvílová

(*1965) Petr Rychlý

(*1941) Uršula Kluková

(*1964) Michaela Dolinová

(*1932) Josef Zíma

(*1982) Martin Hranáč

(*1942) Jiří Štědroň

(*1952) Petr Svoboda

(*1946) Lešek Semelka

(*1961) Vilém Čok

(*1976) Petr Vondráček

(*1977) Iva Kubelková

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1957) Hana Křížková

(*1949) Karel Zich

(*1955) Josef Mladý

(*1970) Ivana Christová

(*1950) Jitka Zelenková

(*1960) Marcela Březinová

(*1942) Karel Vágner

(*1973) Aleš Háma

(*1965) Zuzana Slavíková

(*1947) Jan Rosák

(*1943) Felix Slováček

(*1944) Milan Drobný

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1952) Marie Tomsová

(*1951) Věra Špinarová

(*1951) Ondřej Hejma

(*1954) Lenka Filipová

(*1967) Leona Machálková

(*1974) Jana Štefánková

(*1964) Petr Jančařík

(*1954) Stanislav Hložek

(*1968) Michaela Jílková

(*1951) Josef Klíma

(*1954) Radek John

(*1978) Lucie Borhyová



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Beran
13°46’
UranUran:
Býk
14°19’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »