stir

Peter DeLuise
(1987): Jump Street 21 (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
režisér, herec
Peter DeLuise - Film: Jump Street 21 (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter DeLuise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter DeLuise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jump Street 21 (TV seriál)":
(*1963) Brad Pitt

(*1963) Johnny Depp

(*1971) Shannen Doherty

(*1970) Vince Vaughn

(*1953) Robert Picardo

(*1965) Richard Grieco

(*1957) Shannon Tweed

(*1957) Mario Van Peebles (režisér)

(*1958) Kevin Hooks (režisér)

(*1960) Rob Bowman (režisér)

(*1947) Robert Iscove (režisér)

(*1965) Christine Elise

(*1964) Lela Rochon

(*1936) Frederic Forrest

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1946) Tim Thomerson

(*1951) Kim Manners (režisér)

(*1968) Andrew Koenig

(*1964) Blair Underwood

(*1956) Bruce A. Young

(*1949) Steven Williams

(*1965) Stacy Edwards

(*1965) Sarah Buxton

(*1955) Michael Robison (režisér)

(*1965) Patrick Labyorteaux

(*1927) Joseph Campanella

(*1958) Steve Antin

(*1968) Kelly Hu

(*1967) Louis Ferreira

(*1961) Liz Sagal

(*1952) Kristoffer Tabori

(*1939) Charles Cyphers

(*1941) Leon Russom

(*1964) Yvette Nipar

(*1954) Claudio Masciulli

(*1958) Renée Jones

(*1965) Wallace Langham

(*1971) Markus Redmond

(*1960) Patrick Breen

(*1974) Joshua John Miller

(*1960) Michael Cerveris

(*1952) Forry Smith

(*1963) Grant Heslov

(*1951) Mike Gomez

(*1970) Perrey Reeves

(*1962) Dustin Nguyen

(*1951) James Stephens

(*1953) Gary Carlos Cervantes

(*1955) Robin Mossley

(*1963) Merrilyn Gann

(*1971) David DeLuise

(*1967) James Calvert

(*1945) Sam Anderson

(*1967) Leslie Bega

(*1969) Roger R. Cross

(*1948) James Whitmore Jr. (režisér)

(*1941) Gary Hetherington

(*1964) Holly Robinson Peete

(*1982) Ne-Yo

(*1969) Michael DeLuise

(*1970) Meredith Scott Lynn

(*1948) Gregory Itzin

(*1971) Peter Stebbings

(*1965) Andrew Lauer

(*1962) Jane Sibbett

(*1949) Don Keith Opper

(*1965) Olivia Barash

(*1968) Ben Bass

(*1959) David Sherrill

(*1968) Brandon Douglas

(*1964) John Pyper-Ferguson

(*1968) Traci Lind

(*1952) Tom Wright

(*1980) Luke Edwards

(*1969) Martin Cummins

(*1958) Ken Olandt

(*1966) Doug McKeon

(*1965) David Cubitt

(*1971) Sam Vincent

(*1942) Kent McCord

(*1950) Randy Brooks

(*1957) Leah Ayres

(*1942) Marc Alaimo

(*1945) Castulo Guerra

(*1968) Jason Lively

(*1967) Cheryl Pollak

(*1957) Paul Bernbaum (scénárista)

(*1970) Jed Rees

(*1961) Bobbie Eakes

(*1963) Roark Critchlow

(*1967) Alexandra Powers

(*1960) Joseph Kell

(*1968) Scott Schwartz

(*1963) Anthony Starke

(*1965) Tom Bresnahan

(*1969) David Lovgren

(*1942) Al White

(*1965) Joshua Cox

(*1971) Ocean Hellman



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
4°07’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Ryby
23°16’
Střelec
15°26’
UranUran:
Panna
23°07’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Panna
20°03’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°15’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Ryby
24°28’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Ryby
21°59’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »