vodnar

Petr Muk
(1998): DO-RE-MI

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Český Krumlov
Země:
Věk:
† 45 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák
Petr Muk - Film: DO-RE-MI
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Muk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Tajemství Petra Muka
(2011) - Petr Muk od a do z (hudební videoklip)
(2011) - Ve vlnách
(2010) - Kapka naděje
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Petr Muk: Zrcadlo
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Galileo (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Drišľakoviny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Bárymetr
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Katapult
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1992) - Šance
(1992) - Shalom, Jisrael!
(1991) - Oceán - Pod pyramidou snů (koncert)
(1990) - Hitparáda
(1987) - Klip klap
(1986) - Plaváček
Spoluherci ve filmu "DO-RE-MI":
(*1947) Vítězslav Jandák

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1953) Hana Čížková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1958) Zora Jandová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Jana Švandová

(*1948) Marta Vančurová

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1965) Jan Šťastný

(*1949) Petra Černocká

(*1939) Miroslav Moravec

(*1961) Jan Čenský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Pavel Bobek

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1964) Jiří Pomeje

(*1953) Zdeněk Troška

(*1964) Barbora Hrzánová

(*1956) Josef Carda

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1960) Světlana Nálepková

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1956) Martin Stropnický

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1952) Petra Janů

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1983) Kateřina Průšová

(*1969) Barbora Srncová

(*1962) Pavel Vítek

(*1943) Karel Černoch

(*1953) Jana Kratochvílová

(*1965) Petr Rychlý

(*1941) Uršula Kluková

(*1964) Michaela Dolinová

(*1932) Josef Zíma

(*1982) Martin Hranáč

(*1942) Jiří Štědroň

(*1952) Petr Svoboda

(*1946) Lešek Semelka

(*1961) Vilém Čok

(*1976) Petr Vondráček

(*1977) Iva Kubelková

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1957) Hana Křížková

(*1949) Karel Zich

(*1955) Josef Mladý

(*1970) Ivana Christová

(*1950) Jitka Zelenková

(*1960) Marcela Březinová

(*1938) Karel Svoboda

(*1942) Karel Vágner

(*1973) Aleš Háma

(*1965) Zuzana Slavíková

(*1947) Jan Rosák

(*1943) Felix Slováček

(*1944) Milan Drobný

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1952) Marie Tomsová

(*1951) Věra Špinarová

(*1951) Ondřej Hejma

(*1954) Lenka Filipová

(*1967) Leona Machálková

(*1974) Jana Štefánková

(*1964) Petr Jančařík

(*1954) Stanislav Hložek

(*1968) Michaela Jílková

(*1951) Josef Klíma

(*1954) Radek John

(*1978) Lucie Borhyová



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
15°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
17°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
17°09’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Ryby
4°57’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
13°55’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
15°45’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°08’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°58’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
16°21’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »