beran

Rod Steiger
(1981): The 32nd Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Westhampton, New York
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
9.7.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec
Rod Steiger - Film: The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rod Steiger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - An Unlikely Weapon
(2005) - James Dean: Forever Young
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Elizabeth Taylor: England's Other Elizabeth
(2002) - Kulečníkoví blázni
(2001) - Muhammad Ali: Through the Eyes of the World
(2001) - A Month of Sundays
(2001) - Lightmaker
(2001) - The Hollywood Sign
(2001) - Bludný Holanďan
(2000) - Unforgettable Diana Dors
(2000) - Režiséři: Robert Altman
(2000) - End of Days: The Beginning
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(2000) - The Last Producer
(2000) - Animated Epics: Moby Dick
(1999) - The Best of Film Noir
(1999) - Amazonie (TV seriál)
(1999) - Léto v Alabamě
(1999) - Konec světa
(1999) - Kámoš 2
(1999) - Hurikán v ringu
(1999) - Cypress Edge
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Kingdom of Shadows
(1998) - Zvířátka
(1998) - Tělo a duše
(1998) - The Snatching of Bookie Bob
(1998) - Modern Vampires
(1998) - Fotograf
(1998) - Alexandria Hotel
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - The Directors: Norman Jewison
(1997) - Pravda a lež
(1997) - The Kid
(1997) - Inkognito
(1996) - Scene by Scene
(1996) - James Dean: A Portrait
(1996) - Rukojmí nebo komplic?
(1996) - Mars útočí!
(1996) - Livers Ain't Cheap
(1996) - Kölcsönkapott idö
(1996) - Kámoš
(1996) - Jilmová ulice
(1996) - Dalva
(1995) - James Dean and Me
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Out There
(1995) - OP Center
(1995) - Little Surprises
(1995) - Každý den je neděle
(1995) - Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story
(1995) - Doctor Zhivago: The Making of a Russian Epic
(1995) - Columbo: Podivní spojenci
(1995) - Captain Nuke and the Bomber Boys
(1994) - Specialista
(1994) - Nákaza
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Soused
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Lincoln
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Vrah na zakázku
(1992) - Sinatra
(1992) - Hráč
(1991) - Svérázná spravedlnost
(1991) - In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas
(1991) - The Ballad of the Sad Cafe
(1990) - Muži bez respektu
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Exiles
(1989) - Šance pro všechny
(1989) - Passion and Paradise
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Lednový muž
(1989) - Djavolji raj
(1988) - Hello Actors Studio
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1988) - American Gothic
(1987) - Change of Heart
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - The Kindred
(1987) - Hra s ohněm
(1986) - Meč Gideonův
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - Obnažená tvář
(1984) - Hrdinové
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Cook a Peary: Boj o severní pól
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Kouzelný vrch
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Vyvolení
(1981) - Lion of the Desert
(1981) - Divoké kočky
(1980) - The Lucky Star
(1979) - Zlatá horečka na Klondiku
(1979) - Výstřely pro lásku
(1979) - Válečný kříž
(1979) - Horor v Amityville
(1978) - Wolf Lake
(1978) - P.Ě.S.T.
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - Great Performances: Dance in America
(1976) - W. C. Fields and Me
(1975) - Nevinní se špinavýma rukama
(1975) - Hennessy
(1974) - Poslední dny Mussoliniho
(1973) - Lucky Luciano
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1973) - Eroi, Gli
(1971) - Hlavu dolů
(1971) - Happy Birthday, Wanda June
(1970) - Waterloo
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hemingway's Spain: A Love Affair
(1969) - Three Into Two Won't Go
(1969) - The Illustrated Man
(1968) - Takhle se s dámou nejedná
(1968) - Seržant
(1967) - V žáru noci
(1967) - La Ragazza e il generale
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1965) - The Loved One
(1965) - E venne un uomo
(1965) - Doktor Živago
(1964) - Zastavárník
(1964) - The Movie Maker
(1964) - Indifferenti, Gli
(1963) - Ruce nad městem
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - 13 West Street
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Convicts 4
(1961) - The Mark
(1961) - An einem Freitag um halb zwölf
(1960) - Seven Thieves
(1959) - Al Capone
(1958) - Decision (TV seriál)
(1958) - Cry Terror!
(1957) - The Unholy Wife
(1957) - Na druhou stranu mostu
(1957) - Letící šíp
(1956) - Tím hůř, když padnou
(1956) - Jubal
(1956) - Back from Eternity
(1955) - Velký nůž
(1955) - The Court-Martial of Billy Mitchell
(1955) - Oklahoma
(1954) - V přístavu
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1951) - Teresa
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Rod Steiger - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 32nd Annual Primetime Emmy Awards":
(*1944) Danny DeVito

(*1934) Shirley MacLaine

(*1922) Judy Garland

(*1952) David Hasselhoff

(*1920) Toširó Mifune

(*1932) Peter O'Toole

(*1907) Barbara Stanwyck

(*1942) Barbra Streisand

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1957) LeVar Burton

(*1929) Ed Asner

(*1918) John Forsythe

(*1948) Rhea Perlman

(*1940) James L. Brooks

(*1944) Gregory Hoblit

(*1943) Charles Haid

(*1947) Betty Thomas

(*1932) Piper Laurie

(*1943) Lynn Redgrave

(*1936) Michael Landon

(*1939) Mike Farrell

(*1915) Harry Morgan

(*1942) David Ogden Stiers

(*1937) Loretta Swit

(*1934) Jamie Farr

(*1950) Gregory Harrison

(*1940) James Burrows

(*1948) John Ritter

(*1943) Veronica Hamel

(*1935) Judd Hirsch

(*1922) Barbara Bel Geddes

(*1940) Linda Gray

(*1942) Linda Evans

(*1932) Eileen Brennan

(*1936) Shirley Knight

(*1955) Priscilla Barnes

(*1928) Nancy Marchand

(*1942) Stefanie Powers

(*1952) Marilu Henner

(*1935) Ken Kercheval

(*1933) Carol Burnett

(*1929) Katherine Helmond

(*1927) Robert Butler

(*1926) Andy Griffith

(*1931) Barbara Barrie

(*1945) Patty McCormack

(*1928) Dick Van Patten

(*1951) Tony Danza

(*1931) James Goldstone

(*1922) Bill Macy

(*1956) Al Corley

(*1915) Ruth Warrick

(*1943) Bruce Weitz

(*1953) Yôko Shimada

(*1940) Howard Hesseman

(*1911) Lucille Ball

(*1922) Sid Caesar

(*1968) Gary Coleman

(*1929) Anne Meara

(*1931) Hal Linden

(*1922) Betty White

(*1959) Audrey Landers

(*1928) Pernell Roberts

(*1945) Loni Anderson

(*1953) Pamela Sue Martin

(*1934) Rue McClanahan

(*1922) Bea Arthur

(*1931) Dean Jones

(*1916) Dinah Shore

(*1932) Richard Mulligan

(*1940) Daniel J. Travanti

(*1969) Danielle Brisebois

(*1942) Annette Funicello

(*1965) Todd Bridges

(*1943) Robert Walden

(*1908) Imogene Coca

(*1938) Sherman Hemsley

(*1917) Isabel Sanford

(*1937) Barbara Babcock

(*1943) Susan Seaforth Hayes

(*1925) Bill Hayes

(*1937) Jed Allan

(*1946) Gloria Loring

(*1955) Patty Weaver

(*1912) Julia Child

(*1946) Linda Kelsey

(*1948) Nell Carter

(*1931) Marla Gibbs

(*1943) Leslie Uggams

(*1923) Ted Knight

(*1917) Ella Fitzgerald

(*1949) Joyce DeWitt

(*1939) Barbara Bosson



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
22°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
1°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
19°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
12°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°18’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Štír
12°25’
Váhy
9°31’
UranUran:
Ryby
23°10’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Lev
19°53’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Rak
11°28’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°15’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Rak
13°00’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Beran
24°00’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »