vahy

Will Smith
(1990): Fresh Prince (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1968 - 01:46h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, raper
Will Smith - Film: Fresh Prince (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Will Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Bad Boys 4
(2017) - Bad Boys 3
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The American Can
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2016) - Hancock 2
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - Focus
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Zimní příběh
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Po zániku Země
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Muži v černém 3
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - A Man's Story
(2009) - Breaking Benjamin - Dear Agony (hudební videoklip)
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Cautionary Tale: The Science of 'I Am Legend'
(2008) - Sedm životů
(2008) - Hancock
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Já, legenda
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Štěstí na dosah
(2005) - The Young Turks
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Robot Revolution: The Making of 'I, Robot'
(2004) - Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
(2004) - Táta na plný úvazek
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Já, robot
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Americký chopper
(2003) - A Closer Walk
(2003) - Mizerové II
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Straight Clownin'
(2002) - Roots: Celebrating 25 Years
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - MIB ADR
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Design in Motion: The Look of 'Men in Black II'
(2002) - Creature Featurettes
(2002) - Barry Sonnenfeld's Intergalactic Guide to Comedy
(2002) - Muži v černém 2
(2001) - National Lottery Christmas Cracker
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - The Making of 'Ali'
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Metamorphosis of Men in Black
(2000) - Men in Black Alien Attack
(2000) - Legenda o slavném návratu
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Torrance Rises
(1999) - Tina Turner: Celebrate Live 1999 (koncert)
(1999) - Wild Wild West
(1998) - Smash Hits Poll Winners Party 1998
(1998) - Ultra Sound (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Muži v černém
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Mizerové
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Extra
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Šest stupňů odloučení
(1993) - Made in America
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1991) - Voices that Care
(1991) - Idols
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Saturday Morning Videos
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - The Perfect Date
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1986) - Oprah show
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - La nuit des Césars
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Will Smith - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Will Smith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Fresh Prince (TV seriál)":
(*1939) John Amos

(*1974) Kent King

(*1961) Glenn Plummer

(*1973) Tyra Banks

(*1964) Lela Rochon

(*1970) Nia Long

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1979) Tatyana Ali

(*1965) Daryl Mitchell

(*1946) Donald Trump

(*1957) Jenifer Lewis

(*1965) Sarah Buxton

(*1971) Kenya Moore

(*1959) Victoria Rowell

(*1955) Leann Hunley

(*1975) Will Sasso

(*1939) Terry Kiser

(*1927) Robert Guillaume

(*1960) Brad Garrett

(*1967) Chris Williams

(*1966) Vincent Ventresca

(*1985) Raven-Symoné

(*1964) Christa Miller

(*1970) Malcolm-Jamal Warner

(*1970) Malcolm-Jamal Warner (režisér)

(*1945) Dennis Burkley

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1958) Renée Jones

(*1968) Gary Coleman

(*1958) Tommy 'Tiny' Lister

(*1926) Hugh Hefner

(*1966) Rachel True

(*1942) Kenneth Tigar

(*1956) Chuck Vinson (režisér)

(*1968) Tisha Campbell-Martin

(*1989) Caitlin Wachs

(*1945) Earl Boen

(*1987) Naya Rivera

(*1957) Taylor Negron

(*1960) Kathy Griffin

(*1914) Parley Baer

(*1976) Jaleel White

(*1940) Tom Jones

(*1964) David Bowe

(*1946) Antonio Fargas

(*1966) Karyn Parsons

(*1914) Harriet Medin

(*1938) Rosalind Cash

(*1971) Alfonso Ribeiro

(*1971) Alfonso Ribeiro (režisér)

(*1962) Jasmine Guy

(*1943) Joan Van Ark

(*1961) Robert Torti

(*1946) Ben Vereen

(*1957) Brian Stokes Mitchell

(*1968) Michael Soccio (scénárista)

(*1961) Paul Ganus

(*1968) Allen Payne

(*1947) John Cothran Jr.

(*1986) Marcus T. Paulk

(*1974) Zak Knutson

(*1938) Sherman Hemsley

(*1917) Isabel Sanford

(*1970) Reno Wilson

(*1962) Iva Franks Singer

(*1950) Debbie Allen (režisérka)

(*1956) Aaron Lustig

(*1969) Jenji Kohan (scénárista)

(*1924) Norman Fell

(*1936) Marj Dusay

(*1969) Marc Robinson

(*1928) Dick O'Neill

(*1948) James Avery

(*1970) Naomi Campbell

(*1945) Felton Perry

(*1979) Brandon Quintin Adams

(*1947) Debra Mooney



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
2°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
9°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
19°53’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Beran
23°37’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Panna
29°47’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
24°26’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
23°01’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°47’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°59’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Beran
1°01’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
0°55’
4. IC:
Váhy
16°45’
7. DSC:
Vodnář
0°55’
10. MC:
Beran
16°45’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »