vahy

Dale Dye
(2003): Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Las Vegas: Kasino (TV seriál)":
(*1946) Sylvester Stallone

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1936) Dennis Hopper

(*1958) Alec Baldwin

(*1940) James Caan

(*1945) Tom Selleck

(*1947) Peter Weller (režisér)

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1957) Nana Visitor

(*1939) John Badham (režisér)

(*1943) Paul Michael Glaser (režisér)

(*1961) Dennis Rodman

(*1945) Barry Bostwick

(*1958) Mark Moses

(*1955) James Eckhouse

(*1951) Cheryl Ladd

(*1966) Dean Cain

(*1935) Geoffrey Lewis

(*1972) Chaney Kley

(*1975) Nicki Aycox

(*1952) Daniel Hugh Kelly

(*1966) Lochlyn Munro

(*1972) Richard T. Jones

(*1976) Marsha Thomason

(*1978) Camille Guaty

(*1968) Vanessa Marcil

(*1972) Josh Duhamel

(*1959) Guy Ecker

(*1944) Steven Robman (režisér)

(*1970) Greg Yaitanes (režisér)

(*1964) Judie Aronson

(*1972) Jennifer Taylor

(*1939) George Hamilton

(*1957) Jon Gries

(*1958) Richard Burgi

(*1963) Charlie Clouser (hudební skladatel)

(*1961) Wade Williams

(*1970) Julie St. Claire

(*1976) Lindsay Price

(*1951) Félix Enríquez Alcalá (režisér)

(*1970) Charles Mesure

(*1962) Suzanne Whang

(*1976) Kristen Miller

(*1968) Jill Hennessy

(*1981) Paris Hilton

(*1980) Ben Feldman

(*1974) Jennifer O'Dell

(*1972) Sarah Clarke

(*1969) Paul Adelstein

(*1973) Victor Webster

(*1974) Lisa Sheridan

(*1968) Kelly Hu

(*1972) Eric Dane

(*1979) Morena Baccarin

(*1962) Dominic Keating

(*1975) Stacy Ferguson

(*1976) Valerie Cruz

(*1971) Pat Healy

(*1966) Vincent Ventresca

(*1959) Perry Lang (režisér)

(*1971) Dorian Gregory

(*1975) Darlena Tejeiro

(*1978) Nikki Cox

(*1973) Molly Sims

(*1971) Lola Glaudini

(*1983) Darcy Donavan

(*1970) James Lesure

(*1978) Brian Wade

(*1968) Alicia Coppola

(*1979) Kate Levering

(*1982) Victoria Chalaya

(*1977) Erin Cardillo

(*1971) Brooke Burke-Charvet

(*1977) Bradley Stryker

(*1978) Nichole Hiltz

(*1968) Tricia O'Kelley

(*1960) Christopher Cousins

(*1971) Jay Harrington

(*1951) Mark Harelik

(*1975) Taboo

(*1974) Apl.de.Ap

(*1975) Will I Am

(*1968) Ken Marino

(*1976) Faune A. Chambers

(*1948) Joe Cortese

(*1973) Leila Arcieri

(*1981) Ryan Hansen

(*1975) Theo Rossi

(*1976) Rochelle Aytes

(*1965) Wallace Langham

(*1998) Alyssa Shafer

(*1967) Brian Leckner

(*1977) Camille Anderson

(*1985) Kendra Wilkinson

(*1926) Hugh Hefner

(*1977) Nate Torrence

(*1943) Richard Fancy

(*1972) Christian Kane

(*1959) James C. Burns



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »