lev

Eriq La Salle
(1964): Another World (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Another World (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Another World (TV seriál)":
(*1963) Brad Pitt

(*1947) Joe Morton

(*1954) Ray Liotta

(*1962) Thomas Gibson

(*1950) William H. Macy

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1959) Ving Rhames

(*1969) Anne Heche

(*1937) Billy Dee Williams

(*1956) Eric Roberts

(*1946) Ed O'Neill

(*1969) Kristen Wilson

(*1962) Thomas Ian Griffith

(*1958) Roxann Dawson

(*1974) Jennifer Lien

(*1965) Luke Perry

(*1965) Kevin Williamson

(*1911) Hugh Marlowe

(*1935) John Saxon

(*1923) Charles Durning

(*1969) Brian Krause

(*1959) John C. McGinley

(*1967) Dan Futterman

(*1952) Christine Baranski

(*1957) Laura Innes

(*1962) Marcia Cross

(*1909) John Beal

(*1956) Ruben Santiago-Hudson

(*1945) Carl Anderson

(*1935) John Considine

(*1924) Roberts Blossom

(*1946) John Getz

(*1978) Jodi Lyn O'Keefe

(*1964) Faith Ford

(*1962) Janine Turner

(*1943) Linda Dano

(*1928) Nancy Marchand

(*1968) Grayson McCouch

(*1955) Kelsey Grammer

(*1934) Gil Rogers

(*1941) Curt Dawson

(*1958) Laurie Bartram

(*1924) Theodore Bikel

(*1965) Reggie Rock Bythewood

(*1917) Leon Janney

(*1984) Chris Marquette

(*1927) Rosemary Murphy

(*1971) Mark Kassen

(*1987) Michael Angarano

(*1936) Ron Harper

(*1934) Nicolas Coster

(*1942) Carol Lynley

(*1915) Ann Sheridan

(*1930) Frances Sternhagen

(*1938) Sam Groom

(*1954) Chris Noth

(*1949) Don Scardino (režisér)

(*1949) Don Scardino

(*1964) Kaitlin Hopkins

(*1962) James Hyde

(*1950) Toni Kalem

(*1970) Justin Chambers

(*1958) Richard Burgi

(*1950) Wendie Malick

(*1949) Graham Beckel

(*1949) Robin Thomas

(*1970) Melissa Errico

(*1987) Spencer Treat Clark

(*1961) Mary Page Keller

(*1956) Liliana Komorowska

(*1954) James Horan

(*1961) Gabrielle Carteris

(*1964) Barbara Tyson

(*1939) Cleavon Little

(*1968) Julian McMahon

(*1963) Joanna Going

(*1944) Judith McConnell

(*1932) John Cunningham

(*1907) Shepperd Strudwick

(*1973) Robyn Griggs

(*1954) Lise Hilboldt

(*1966) Michelle Hurd

(*1930) Lois Smith

(*1967) Christine Tucci

(*1963) Joey Dedio

(*1954) James Pickens Jr.

(*1933) David Bailey

(*1923) Leora Dana

(*1933) Joan Rivers

(*1974) Lisa Brenner

(*1946) John Spencer

(*1968) Cynthia Watros

(*1959) Donna Murphy

(*1927) David Hedison

(*1920) Alan North

(*1968) Rena Sofer

(*1968) Alicia Coppola

(*1968) Jeffrey Donovan

(*1960) Wanda De Jesus



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Lev
28°57’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »