vodnar

Jana Adamcová
(2011): Barrandovský videostop

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: Barrandovský videostop
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Barrandovský videostop":
(*1925) Jan Skopeček

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1954) Roman Skamene

(*1967) Bohdan Tůma

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1949) Pavel Zedníček

(*1959) Bára Štěpánová

(*1965) Martin Dejdar

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1967) Nela Boudová

(*1954) Jana Boušková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1941) Helga Čočková

(*1936) Nina Divíšková

(*1929) Květa Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1952) Hana Gregorová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1978) Jitka Ježková

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1950) Kamila Magálová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1963) Magda Reifová

(*1975) Linda Rybová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Simona Stašová

(*1947) Jana Švandová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1944) Jana Synková

(*1945) Dana Syslová

(*1948) Marta Vančurová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Josef Dvořák

(*1969) David Novotný

(*1965) Filip Renč

(*1968) Martin Sitta

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1949) Petra Černocká

(*1958) Jaroslav Sypal

(*1961) Jan Čenský

(*1964) Petr Forman

(*1978) Jaromír Nosek

(*1941) Boris Hybner

(*1945) Richard Tesařík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1938) Jiří Krampol

(*1934) Juraj Herz

(*1950) Pavel Trávníček

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1953) Antonín Procházka

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1954) Marcel Vašinka

(*1965) Petr Vacek



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Váhy
16°40’
UranUran:
Váhy
18°16’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »