panna

Louis C. K.
(1996): The Daily Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: The Daily Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "The Daily Show":
(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1952) Liam Neeson

(*1961) George Clooney

(*1942) Harrison Ford

(*1953) Pierce Brosnan

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1958) Tim Robbins

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1967) Vin Diesel

(*1943) Christopher Walken

(*1965) Ben Stiller

(*1981) Natalie Portman

(*1937) Anthony Hopkins

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1961) Woody Harrelson

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1963) Mike Myers

(*1969) Matthew Perry

(*1954) Dennis Quaid

(*1944) Harold Ramis

(*1945) Tom Selleck

(*1965) Charlie Sheen

(*1950) Martin Short

(*1951) Robin Williams

(*1964) Sandra Bullock

(*1975) Angelina Jolie

(*1964) Rosie Perez

(*1980) Christina Ricci

(*1932) Peter O'Toole

(*1982) Anna Paquin

(*1965) John C. Reilly

(*1966) Adam Sandler

(*1968) Brendan Fraser

(*1955) Billy Bob Thornton

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Pamela Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1964) Marisa Tomei

(*1964) Famke Janssen

(*1970) Rachel Weisz

(*1939) Lily Tomlin

(*1940) Dan Hedaya

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1979) Kate Hudson

(*1960) Colin Firth

(*1970) Vince Vaughn

(*1972) Carmen Electra

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1969) Jack Black

(*1979) Rachael Leigh Cook

(*1949) Brent Spiner

(*1943) Eric Idle

(*1967) Jamie Foxx

(*1957) Denis Leary

(*1942) Billy Connolly

(*1959) Tracey Ullman

(*1974) Natasha Henstridge

(*1970) Jason Lee

(*1964) Don Cheadle

(*1958) Kevin Sorbo

(*1946) John Waters

(*1973) Adrien Brody

(*1970) Sean Hayes

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1967) Paul Giamatti

(*1969) Peter Dinklage

(*1954) Michael Moore

(*1971) Johnny Knoxville

(*1962) Eddie Izzard

(*1940) Ringo Starr

(*1956) Nathan Lane

(*1948) John Ritter

(*1951) Cheryl Ladd

(*1964) Janeane Garofalo

(*1973) Tyra Banks

(*1973) Dave Chappelle

(*1917) Phyllis Diller

(*1971) Jamie Luner

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1976) Fred Savage

(*1968) Billy Crudup

(*1971) Michael C. Hall

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1961) Jeff Probst

(*1964) Debi Mazar

(*1942) Ian McShane

(*1962) Craig Ferguson

(*1969) Paul Rudd

(*1972) The Rock

(*1967) Will Ferrell

(*1969) David Boreanaz

(*1947) Larry David



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
24°26’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »