byk

Tom Bergeron
(1993): Chůva k pohledání (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Chůva k pohledání (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Chůva k pohledání (TV seriál)":
(*1952) Dan Aykroyd

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1930) John Astin

(*1960) Hugh Grant

(*1943) Chevy Chase

(*1951) Harry Hamlin

(*1932) Robert Vaughn

(*1945) Bette Midler

(*1951) Jane Seymour

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1967) Pamela Anderson

(*1964) Sophie Ward

(*1959) Jason Alexander

(*1973) James Marsden

(*1933) Joan Collins

(*1952) Roseanne Barr

(*1934) Joseph Bologna

(*1957) Fran Drescher

(*1957) Fran Drescher (režisérka)

(*1940) Lainie Kazan

(*1957) Maria Conchita Alonso

(*1934) Ian Abercrombie

(*1953) Bess Armstrong

(*1949) Erik Estrada

(*1963) Tracy Nelson

(*1943) Wallace Shawn

(*1961) Catherine Oxenberg

(*1961) Joe Lando

(*1947) Liz Torres

(*1978) Nicholle Tom

(*1986) Miko Hughes

(*1946) Donald Trump

(*1974) Ivana Milicevic

(*1945) Daniel Davis

(*1933) Renée Taylor

(*1961) Lauren Tom

(*1963) Coolio

(*1931) Darryl Hickman

(*1955) Leann Hunley

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1961) Billy Ray Cyrus

(*1955) Charles Shaughnessy

(*1975) Ryan McPartlin

(*1977) Andrew Levitas

(*1938) Will Mackenzie (režisér)

(*1964) Bob Clendenin

(*1950) Jay Leno

(*1930) Robert Culp

(*1985) Madeline Zima

(*1957) Ian Buchanan

(*1965) Fred Stoller

(*1968) Bill Lawrence (scénárista)

(*1964) Caroline Rhea

(*1978) Nikki Cox

(*1971) Rob Corddry

(*1940) Dakin Matthews

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1947) Elton John

(*1968) Margaret Cho

(*1930) Ray Charles

(*1939) Kathryn Joosten

(*1987) Thomas Dekker

(*1985) Jake Richardson

(*1943) Richard Fancy

(*1915) Sparkle

(*1963) Marla Maples

(*1953) Nancy Lenehan

(*1962) Lance Reddick

(*1965) Paolo Seganti

(*1980) Jackie Tohn

(*1949) Philip Casnoff

(*1931) Hal Linden

(*1968) Judith Hoag

(*1941) Eric Braeden

(*1960) Chris Elliott

(*1968) Céline Dion

(*1980) Benjamin Salisbury

(*1961) Lauren Lane

(*1928) Ann Morgan Guilbert

(*1952) Rachel Chagall

(*1918) Efrem Zimbalist Jr.

(*1952) Nora Dunn

(*1972) Ron Melendez

(*1966) Chris Bruno

(*1943) Stanley Kamel

(*1953) Christopher Rich

(*1969) Yvonne Sciò

(*1935) Christina Pickles

(*1962) Jane Sibbett

(*1964) David Bowe

(*1955) Peter Scolari

(*1933) Donna Douglas

(*1949) Twiggy

(*1937) Chad Everett

(*1951) Cristine Rose

(*1957) Donna Dixon

(*1944) Marvin Hamlisch

(*1976) Alicia Machado

(*1963) Jessica Tuck

(*1950) Lane Davies



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Rak
24°08’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Lev
22°59’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »