rak

Tom Cruise
(2002): The 54th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.7. 1962 - 15:06h
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Cruise - Film: The 54th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Cruise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Top Gun 2
(2017) - The Mummy
(2017) - Mission: Impossible 6
(2017) - Mena
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Jack Reacher: Never Go Back
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2014) - Na hraně zítřka
(2013) - Nevědomí
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Jack Reacher: Poslední výstřel
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Životopisy: Tom Cruise
(2009) - Together: The Hendrick Motorsports Story
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Proboha!
(2008) - Valkýra
(2008) - Tropická bouře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Waging the War of the Worlds: From H. G. Wells to Steven Spielberg
(2005) - Válka světů
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
(2004) - Collateral
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Poslední samuraj
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Umění akce
(2002) - Space Station 3D
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Paul McCartney Back in the U.S.
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hitting It Hard
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Deconstructing Precog Visions
(2002) - Minority Report
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Diary
(2000) - Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Mission: Impossible II
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Junket Whore
(1997) - The View
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jerry Maguire
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Extra
(1994) - Interview s upírem
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Firma
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Rain Man
(1988) - Mladé pušky
(1988) - Koktejl
(1986) - Oprah show
(1986) - Top Gun
(1986) - Barva peněz
(1985) - Larry King Live
(1985) - Legenda
(1983) - Ztracenci
(1983) - Správná hra
(1983) - Riskantní podnik
(1983) - Panictví po americku
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Večerka
(1981) - Endless Love
(1978) - Top Gear
(1973) - Fantástico
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1952) - Today

Tom Cruise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 54th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1963) Brad Pitt

(*1951) Charles S. Dutton

(*1953) Kate Capshaw

(*1956) Tom Hanks

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1941) Beau Bridges

(*1967) Matt LeBlanc

(*1964) Rob Lowe

(*1969) Matthew Perry

(*1966) David Schwimmer

(*1940) Martin Sheen

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1969) Jennifer Aniston

(*1966) Halle Berry

(*1956) Kim Cattrall

(*1964) Courteney Cox

(*1965) Kristin Davis

(*1963) Lisa Kudrow

(*1966) Cynthia Nixon

(*1964) Mary-Louise Parker

(*1937) Vanessa Redgrave

(*1959) Allison Janney

(*1949) Victor Garber

(*1959) David Hyde Pierce

(*1944) Dennis Farina

(*1968) Jeri Ryan

(*1965) Maura Tierney

(*1968) Debra Messing

(*1969) Mathew St. Patrick

(*1955) Richard Schiff

(*1944) Stockard Channing

(*1964) Laura Linney

(*1981) Jessica Alba

(*1959) Anthony LaPaglia

(*1954) Clark Johnson

(*1969) Simon Baker

(*1954) Dennis Haysbert

(*1937) Ridley Scott

(*1958) Stephen Hopkins

(*1956) Paris Barclay

(*1941) Michael Moriarty

(*1959) Patricia Clarkson

(*1985) Frankie Muniz

(*1972) Jennifer Garner

(*1935) Jerry Orbach

(*1926) Cloris Leachman

(*1948) John Ritter

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1971) Noah Wyle

(*1961) Heather Locklear

(*1958) Marg Helgenberger

(*1946) Candice Bergen

(*1968) Billy Crudup

(*1957) Ray Romano

(*1930) Doris Roberts

(*1965) Peter Krause

(*1978) Lauren Ambrose

(*1955) Kelsey Grammer

(*1951) Robert Wuhl

(*1963) Eric McCormack

(*1951) Jean Smart

(*1970) Tina Fey

(*1959) Bradley Whitford

(*1949) Garry Shandling

(*1950) Wendie Malick

(*1974) Jimmy Fallon

(*1957) Bernie Mac

(*1962) Jon Stewart

(*1954) Oprah Winfrey

(*1968) Jill Hennessy

(*1953) William L. Petersen

(*1929) Bob Newhart

(*1954) Michael Patrick King

(*1946) John Spencer

(*1960) Brad Garrett

(*1948) Ozzy Osbourne

(*1963) Michael Chiklis

(*1957) Alan Ball

(*1966) Andy Richter

(*1933) Larry King

(*1952) Sharon Osbourne

(*1963) Conan O'Brien

(*1961) Aaron Sorkin

(*1957) David Crane

(*1956) Marta Kauffman

(*1951) Brian Grazer

(*1984) Kelly Osbourne

(*1966) Steve Valentine

(*1954) Joel Surnow



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
2°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
26°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
12°41’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
10°00’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Lev
27°55’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
10°48’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
8°01’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°16’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
27°29’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
10°42’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
2°10’
4. IC:
Vodnář
9°14’
7. DSC:
Býk
2°10’
10. MC:
Lev
9°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »