ryby

Tina
(2002): Teleráno

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Teleráno
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Teleráno":
(*1954) Zdena Studenková

(*1980) Adela Banášová

(*1990) Nela Pocisková

(*1981) Thomas Puskailer

(*1976) Kvetka Horváthová

(*1979) Roman Juraško

(*1994) Jan Bendig

(*1987) Ben Cristovao

(*1959) Peter Nagy

(*1972) Tomio Okamura

(*1960) Štefan Dvorský

(*1976) Jana Hospodárová

(*1976) Adriana Poláková

(*1972) Daro Richter

(*1976) Lenka Šóošová

(*1988) Miro Šmajda

(*1979) Mário Klein

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Střelec
13°32’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »