ryby

Tina
(2011): Česko Slovenská SuperStar

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Česko Slovenská SuperStar
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Česko Slovenská SuperStar":
(*1966) Iveta Bartošová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1962) Pavol Habera

(*1949) Jiří Korn

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1976) Leoš Mareš

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Vašo Patejdl

(*1993) Denis Lacho

(*1960) Michal David

(*1977) Petr Bende

(*1980) Helena Zeťová

(*1990) Jana Kadeřávková

(*1981) Katarína Knechtová

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
16°40’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »