ryby

Tina
(2010): Adela show

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Adela show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Adela show":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1965) Michal Suchánek

(*1966) Iveta Bartošová

(*1972) Dara Rolins

(*1947) Helena Vondráčková

(*1968) Daniel Landa

(*1924) Ladislav Chudík

(*1955) Jozef Vajda

(*1966) Richard Genzer

(*1972) Elena Podzámska

(*1977) Lukáš Latinák

(*1980) Andrea Verešová

(*1976) Leoš Mareš

(*1975) Dano Dangl (režisér)

(*1975) Dano Dangl

(*1979) Matej 'Sajfa' Cifra

(*1980) Adela Banášová

(*1990) Nela Pocisková

(*1977) Marián Čekovský

(*1965) Sisa Sklovská

(*1981) Thomas Puskailer

(*1961) Richard Müller

(*1949) Eva Máziková

(*1994) Jan Bendig

(*1959) Peter Nagy

(*1980) Helena Zeťová

(*1988) Miro Šmajda

(*1980) Peter Cmorík



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »