ryby

Tina
(2010): Adela show

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Adela show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Adela show":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1965) Michal Suchánek

(*1966) Iveta Bartošová

(*1972) Dara Rolins

(*1947) Helena Vondráčková

(*1968) Daniel Landa

(*1924) Ladislav Chudík

(*1955) Jozef Vajda

(*1966) Richard Genzer

(*1972) Elena Podzámska

(*1977) Lukáš Latinák

(*1980) Andrea Verešová

(*1976) Leoš Mareš

(*1975) Dano Dangl (režisér)

(*1975) Dano Dangl

(*1979) Matej 'Sajfa' Cifra

(*1980) Adela Banášová

(*1990) Nela Pocisková

(*1977) Marián Čekovský

(*1965) Sisa Sklovská

(*1981) Thomas Puskailer

(*1961) Richard Müller

(*1949) Eva Máziková

(*1994) Jan Bendig

(*1959) Peter Nagy

(*1980) Helena Zeťová

(*1988) Miro Šmajda

(*1980) Peter Cmorík



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »