ryby

Tina
(2012): Hlas Česko Slovenska

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Hlas Česko Slovenska
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hlas Česko Slovenska":
(*1939) Karel Gott

(*1972) Dara Rolins

(*1949) Petra Černocká

(*1969) Dan Bárta

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1983) Ondřej Gregor

(*1976) Leoš Mareš

(*1967) Leona Machálková

(*1969) Tonya Graves

(*1986) Petra Molnárová

(*1986) Lucia Molnárová

(*1974) Marta Jandová

(*1961) Richard Müller

(*1980) Renata Čonková

(*1954) Vašo Patejdl

(*1967) Judita Hansman

(*1970) Ilona Csáková

(*1962) Janek Ledecký

(*1960) Michal David

(*1967) Petr Kolář

(*1978) Igor Timko

(*1987) Dušan Timko

(*1980) Ivan Timko

(*1977) Roman Timko

(*1971) Viliam Gutray

(*1975) Zoltán Sallai

(*1965) Josef Vojtek

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1988) Barbora Švidraňová

(*1981) Petr Kutheil

(*1987) Alžběta Pažoutová

(*1988) Markéta Poulíčková

(*1995) Anna Veselovská



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
28°19’
UranUran:
Střelec
13°32’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »