ryby

Tina
(2012): Hlas Česko Slovenska

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Hlas Česko Slovenska
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hlas Česko Slovenska":
(*1939) Karel Gott

(*1972) Dara Rolins

(*1949) Petra Černocká

(*1969) Dan Bárta

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1983) Ondřej Gregor

(*1976) Leoš Mareš

(*1967) Leona Machálková

(*1969) Tonya Graves

(*1986) Petra Molnárová

(*1986) Lucia Molnárová

(*1974) Marta Jandová

(*1961) Richard Müller

(*1980) Renata Čonková

(*1954) Vašo Patejdl

(*1967) Judita Hansman

(*1970) Ilona Csáková

(*1962) Janek Ledecký

(*1960) Michal David

(*1967) Petr Kolář

(*1978) Igor Timko

(*1987) Dušan Timko

(*1980) Ivan Timko

(*1977) Roman Timko

(*1971) Viliam Gutray

(*1975) Zoltán Sallai

(*1965) Josef Vojtek

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1988) Barbora Švidraňová

(*1981) Petr Kutheil

(*1987) Alžběta Pažoutová

(*1988) Markéta Poulíčková

(*1995) Anna Veselovská



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
28°19’
UranUran:
Střelec
13°32’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) herec

Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) herečka, tanečnice

Česká republika Bolek Polívka
(*1949) herec

Francie Louis de Funès
(*1914) herec, scénárista, režisér, komik

Česká republika Jan Budař
(*1977) herec


Zítra slaví narozeniny
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Jeanne Moreau
(*1928 - 2017) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923 - 1964) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Antoine de Saint-Exupéry
(*1900 - 1944) prozaik, publicista a letec

Francie Denis Diderot
(*1713 - 1784) spisovatel, filozof

Spojené státy Andrew Johnson
(*1808 - 1875) 17. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »