ryby

Tina
(2011): Český slavík Mattoni 2011

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Český slavík Mattoni 2011
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Český slavík Mattoni 2011":
(*1939) Karel Gott

(*1943) Václav Neckář

(*1972) Dara Rolins

(*1946) Hana Zagorová

(*1943) Luděk Sobota

(*1954) Ondřej Havelka

(*1983) Jakub Prachař

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1966) Lucie Bílá

(*1980) Libor Bouček

(*1968) Leoš Noha

(*1970) Michal Malátný

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1951) Ondřej Soukup

(*1993) Ewa Farna

(*1983) Jan Maxián

(*1986) Tomáš Klus

(*1976) Ivana Gottová

(*1965) Anna K.

(*1989) Albert Černý

(*1967) Petr Kolář

(*1965) Josef Vojtek

(*1983) František Soukup

(*1952) Josef Váňa

(*1990) Josef Vágner

(*1979) Xindl X

(*1989) Barbora Zemanová



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
16°40’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »