ryby

Tina
(2008): Modré z neba

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Modré z neba
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Modré z neba":
(*1939) Karel Gott

(*1966) Iveta Bartošová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1972) Katarína Hasprová

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1967) Vilo Rozboril

(*1990) Nela Pocisková

(*1974) Marta Jandová

(*1993) Dominika Stará

(*1963) Beáta Dubasová

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1988) Miro Šmajda

(*1981) Katarína Knechtová

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Panna
8°24’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) herec

Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) herečka, tanečnice

Česká republika Bolek Polívka
(*1949) herec

Francie Louis de Funès
(*1914) herec, scénárista, režisér, komik

Česká republika Jan Budař
(*1977) herec


Zítra slaví narozeniny
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Jeanne Moreau
(*1928 - 2017) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923 - 1964) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Antoine de Saint-Exupéry
(*1900 - 1944) prozaik, publicista a letec

Francie Denis Diderot
(*1713 - 1784) spisovatel, filozof

Spojené státy Andrew Johnson
(*1808 - 1875) 17. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »