ryby

Tina
(2004): T-music

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: T-music
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "T-music":
(*1978) Eva Decastelo

(*1970) Karel Janák

(*1980) Libor Bouček

(*1994) Ladislav Novotný

(*1979) Jitka Kocurová

(*1978) Matěj Ruppert

(*1993) Ewa Farna

(*1982) Hugo Toxxx

(*1984) James Cole

(*1979) Kateřina Kristelová

(*1986) Aneta Langerová

(*1972) Jaromír Jágr

(*1965) Josef Vojtek

(*1980) Helena Zeťová

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1984) Julian Záhorovský

(*1984) Petr Poláček

(*1985) Sámer Issa

(*1981) Katarína Knechtová

(*1980) Peter Cmorík



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Rak
9°42’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »