ryby

Tina
(2012): Slávik 2011

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Slávik 2011
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Slávik 2011":
(*1970) Diana Mórová

(*1981) Ľuboš Kostelný

(*1967) Richard Stanke

(*1983) Jakub Prachař

(*1976) Alexander Bárta

(*1965) Roman Luknár

(*1966) Peter Batthyany

(*1947) Ján Lehotský

(*1977) Lukáš Latinák

(*1977) Tomáš Maštalír

(*1968) Peter Sklár

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1969) Michal Hudák

(*1979) Ján Koleník

(*1983) Jan Maxián

(*1977) Martin 'Pyco' Rausch

(*1961) Richard Müller

(*1977) Karin Haydu

(*1954) Jožo Ráž

(*1951) Ján Baláž

(*1974) Jaro Slávik

(*1984) Zuzana Smatanová

(*1983) František Soukup

(*1984) Majk Spirit

(*1981) Katarína Knechtová



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
28°19’
UranUran:
Střelec
13°32’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »