ryby

Tina
(2014): Hlas Česko Slovenska 2

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Hlas Česko Slovenska 2
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hlas Česko Slovenska 2":
(*1972) Dara Rolins

(*1947) Helena Vondráčková

(*1976) Leoš Mareš

(*1993) Ewa Farna

(*1974) Marta Jandová

(*1961) Richard Müller

(*1980) Václav Noid Bárta

(*1960) Michal David

(*1965) Josef Vojtek

(*1984) Majk Spirit

(*1995) Anna Veselovská



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Štír
20°24’
UranUran:
Střelec
13°32’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) herec

Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) herečka, tanečnice

Česká republika Bolek Polívka
(*1949) herec

Francie Louis de Funès
(*1914) herec, scénárista, režisér, komik

Česká republika Jan Budař
(*1977) herec


Zítra slaví narozeniny
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Jeanne Moreau
(*1928 - 2017) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923 - 1964) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Antoine de Saint-Exupéry
(*1900 - 1944) prozaik, publicista a letec

Francie Denis Diderot
(*1713 - 1784) spisovatel, filozof

Spojené státy Andrew Johnson
(*1808 - 1875) 17. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »