ryby

Tina
(2010): Česká miss

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Česká miss
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Česká miss":
(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1966) Jiří Langmajer

(*1977) Petr Vágner

(*1980) Libor Bouček

(*1936) Václav Havel

(*1951) Ondřej Hejma

(*1980) Adela Banášová

(*1981) Thomas Puskailer

(*1994) Jan Bendig

(*1993) Denis Lacho



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »