ryby

Tina
(2008): Panelák (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1984 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka
Tina - Film: Panelák (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Panelák (TV seriál)":
(*1943) Václav Neckář

(*1940) Milan Lasica

(*1960) Štefan Skrúcaný

(*1949) Andrej Hryc

(*1969) Eva Vejmělková

(*1954) Zdena Studenková

(*1947) Zuzana Cigánová

(*1974) Zuzana Fialová

(*1961) Zuzana Frenglová

(*1952) Hana Gregorová

(*1974) Slávka Halčáková

(*1948) Zuzana Kocúriková

(*1967) Henrieta Mičkovicová

(*1970) Diana Mórová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1966) Zuzana Skopálová-Jányová

(*1970) Gabriela Škrabáková-Kreuz

(*1958) Marta Sládečková

(*1962) Zuzana Tlučková

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1957) Judita Vargová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1959) Ivan Gogál

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1963) Matej Landl

(*1955) Peter Šimun

(*1960) Ján Gallovič

(*1951) Vlado Černý

(*1972) Branislav Mišík

(*1957) Juraj Predmerský

(*1976) Martin Hrebeň

(*1955) Jozef Vajda

(*1960) Marek Vašut

(*1972) Csongor Kassai

(*1976) Alexander Bárta

(*1965) Roman Luknár

(*1976) Danica Jurčová

(*1952) Juraj Ďurdiak

(*1934) Oldo Hlaváček

(*1977) Juraj Mokrý

(*1950) Ivan Romančík st.

(*1934) Žofia Martišová

(*1943) Juraj Slezáček

(*1976) Lucia Lužinská

(*1965) Peter Kočiš

(*1968) Anastacia

(*1961) Pavol Topoľský

(*1957) Peter Aczel

(*1962) Dušan Szabo

(*1976) Róbert Jakab

(*1974) Andrea Karnasová

(*1952) Ladislav Konrád

(*1957) Vladimír Obšil

(*1979) Ondrej Kovaľ

(*1954) Anna Maľová

(*1957) Mária Breinerová-Mačáková

(*1971) Lenka Barilíková

(*1969) Zuzana Vačková-Rogelová

(*1972) Branislav Bystriansky

(*1972) Elena Podzámska

(*1942) Ján Mistrík

(*1976) Monika Haasová

(*1958) Hana Gajdošová-Letková

(*1972) Marek Majeský

(*1966) Peter Batthyany

(*1964) Igor Adamec

(*1947) Ján Lehotský

(*1977) Lukáš Latinák

(*1968) Zuzana Mauréry

(*1967) Andy Kraus (scénárista)

(*1967) Andy Kraus

(*1967) Andy Kraus (režisér)

(*1981) Viki Ráková

(*1968) Martin Malachovský

(*1969) Juraj Rašla

(*1974) Marián Labuda ml.

(*1974) Marko Igonda

(*1973) Soňa Norisová

(*1967) Katarína Brychtová

(*1981) Zuzana Haasová

(*1968) Peter Sklár

(*1975) Vladimír Kobielský

(*1980) Martin Nahálka

(*1982) Kristína Farkašová

(*1973) Laco Hrušovský

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1980) Lucia Siposová

(*1974) Marek Uram

(*1974) Marián Miezga

(*1978) Filip Tůma

(*1985) Mirka Partlová

(*1957) Ivan Vojtek

(*1988) Gabriela Marcinková

(*1975) Juraj Kemka

(*1952) Dušan Vaňo

(*1989) Kristína Svarinská

(*1992) Samuel Spišák



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
16°10’
Panna
8°24’
UranUran:
Střelec
13°32’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°17’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
1°45’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°47’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Býk
28°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »