lev

Eriq La Salle
(1998): The 50th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: The 50th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 50th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1947) Sam Neill

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1959) Matthew Modine

(*1960) David Duchovny

(*1949) Sigourney Weaver

(*1961) Michael J. Fox

(*1966) Helena Bonham Carter

(*1949) Jeff Bridges

(*1956) Tom Hanks

(*1962) Thomas Gibson

(*1941) Beau Bridges

(*1926) Mel Brooks

(*1948) Billy Crystal

(*1936) Hector Elizondo

(*1944) Dennis Franz

(*1928) James Garner

(*1945) John Lithgow

(*1957) Jon Lovitz

(*1950) Martin Short

(*1955) Gary Sinise

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Kirstie Alley

(*1954) Ellen Barkin

(*1966) Halle Berry

(*1963) Whitney Houston

(*1963) Helen Hunt

(*1975) Angelina Jolie

(*1963) Lisa Kudrow

(*1950) Christine Lahti

(*1966) Téa Leoni

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1951) Jane Seymour

(*1961) Lea Thompson

(*1927) Peter Falk

(*1903) Bob Hope

(*1968) Gillian Anderson

(*1951) Mark Harmon

(*1959) Mare Winningham

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1969) Anne Heche

(*1971) Christina Applegate

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1955) Wayne Knight

(*1962) Anthony Edwards

(*1940) Patrick Stewart

(*1959) David Hyde Pierce

(*1947) Ted Danson

(*1978) Katie Holmes

(*1966) Julianna Margulies

(*1959) Jason Alexander

(*1957) LeVar Burton

(*1959) Andrea Thompson

(*1971) Jenna Elfman

(*1961) Peri Gilpin

(*1931) Rip Torn

(*1961) Dylan McDermott

(*1964) Hank Azaria

(*1967) Gil Bellows

(*1959) Tracey Ullman

(*1947) John Larroquette

(*1958) Kevin Sorbo

(*1930) John Frankenheimer

(*1950) Howard Deutch

(*1943) Charles Haid

(*1953) Thomas Carter

(*1956) Paris Barclay

(*1977) James Van Der Beek

(*1948) Christopher Guest

(*1966) Chris Rock

(*1957) Paul Reiser

(*1947) James Keach

(*1957) Maria Conchita Alonso

(*1926) Cloris Leachman

(*1956) Nathan Lane

(*1952) Christine Baranski

(*1961) Jane Leeves

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1949) Michael Richards

(*1964) David Spade

(*1947) Jane Curtin

(*1943) Veronica Hamel

(*1958) Kim Delaney

(*1965) Ron Eldard

(*1975) Kellie Martin

(*1964) Gloria Reuben

(*1971) Noah Wyle

(*1962) Andre Braugher

(*1940) John Mahoney

(*1963) Benjamin Bratt

(*1968) James Wilder

(*1958) Greg Germann

(*1969) Lisa Nicole Carson

(*1967) Courtney Thorne-Smith

(*1964) Calista Flockhart

(*1931) Olympia Dukakis

(*1946) Candice Bergen

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1951) Judith Ivey

(*1918) Jerome Robbins



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Beran
13°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »