rak

Jiří Wohanka
(2004): Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Pojišťovna štěstí (TV seriál)":
(*1938) Petr Nárožný

(*1935) Jiří Kaftan

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1948) Rostislav Kuba

(*1964) Václav Svoboda

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1951) Dana Homolová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1961) Yvetta Kornová

(*1945) Alena Procházková

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1947) Jana Švandová

(*1935) Libuše Švormová

(*1945) Dana Syslová

(*1932) Věra Uzelacová

(*1976) Kateřina Winterová

(*1943) František Němec

(*1938) Petr Kostka

(*1965) Jan Šťastný

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1940) Václav Mareš

(*1961) Jan Čenský

(*1939) Alois Švehlík

(*1931) Jan Teplý st.

(*1954) Marcel Vašinka

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1952) Zdeněk Žák

(*1963) Karel Greif

(*1958) Antonín Navrátil

(*1959) David Prachař

(*1932) Ladislav Trojan

(*1971) Barbora Munzarová

(*1964) Tomáš Valík

(*1966) Jan Potměšil

(*1964) Miroslav Etzler

(*1966) Miroslava Pleštilová

(*1943) Ladislav Županič

(*1948) Pavel Soukup

(*1969) Monika Kvasničková

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1956) Vladislav Beneš

(*1967) Jiří Dvořák

(*1966) Igor Bareš

(*1969) Ondřej Kepka

(*1973) Filip Blažek

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1972) Alena Antalová

(*1931) Eva Jiroušková

(*1975) Martina Válková-Preissová

(*1982) Sandra Nováková

(*1949) Pavel Rímský

(*1960) Tomáš Juřička

(*1948) Marcela Nohýnková

(*1944) Jan Nemejovský

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1947) Martin Štěpánek

(*1990) Jakub Štěpán

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1973) Radim Kalvoda

(*1961) Daniel Rous

(*1941) Petr Pelzer

(*1941) Marie Málková

(*1987) Markéta Frösslová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1965) Stanislava Jachnická

(*1976) Tereza Kostková

(*1956) Jindřich Hrdý

(*1943) Petr Oliva

(*1949) Petr Svárovský

(*1952) Jindřich Hinke

(*1950) Jaroslava Brousková

(*1942) Jiří Havel

(*1976) Klára Sedláčková-Oltová

(*1959) Jiří Schwarz

(*1948) Daniela Bartáková

(*1949) Václav Knop

(*1984) Anna Fixová

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1963) Marcel Rošetzký

(*1963) Monika Žáková

(*1983) Ondřej Gregor

(*1974) Šárka Ullrichová

(*1961) Veronika Renčová

(*1984) Pavel Trojan

(*1982) Vlastina Svátková

(*1945) Ivo Kubečka

(*1955) Václav Legner

(*1973) Aleš Háma



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Rak
9°42’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »