rak

Jiří Wohanka
(2013): Nevinné lži (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Nevinné lži (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Nevinné lži (TV seriál)":
(*1962) Lukáš Vaculík

(*1965) Michal Suchánek

(*1963) Zdeněk Suchý

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1950) Jiří Lábus

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1959) Jitka Asterová

(*1967) Nela Boudová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1948) Jana Preissová

(*1947) Regina Rázlová

(*1947) Jana Švandová

(*1947) Lenka Termerová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1968) Tereza Brodská

(*1982) Kryštof Hádek

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1968) Michal Dlouhý

(*1962) Vladimír Javorský

(*1941) Boris Hybner

(*1966) Jiří Langmajer

(*1972) Pavel Liška

(*1933) Luděk Munzar

(*1965) Roman Luknár

(*1967) Bohdan Sláma (režisér)

(*1971) Alice Nellis (režisérka)

(*1971) Alice Nellis (scénáristka)

(*1971) Marek Daniel

(*1984) Ester Geislerová

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1988) Vojtěch Kotek (režisér)

(*1972) Kamil Švejda

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1977) Lenka Krobotová

(*1973) Roman Zach

(*1978) Lucie Žáčková

(*1975) Jan Zadražil

(*1949) Pavel Rímský

(*1974) Filip Čapka

(*1973) Marek Taclík

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1979) Jan Prušinovský (scénárista)

(*1979) Jan Prušinovský (režisér)

(*1987) Veronika Kubařová

(*1979) Tomáš Měcháček

(*1951) Miroslav Krobot

(*1989) Tereza Voříšková

(*1989) Sandra Černodrinská

(*1970) Martin Myšička

(*1969) Adrian Jastraban

(*1983) Hana Vagnerová

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1978) Martin Hofmann

(*1970) Peter Bebjak (režisér)

(*1958) Martin Zahálka

(*1985) Petra Nesvačilová

(*1959) Jiří Schwarz

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1975) Kryštof Rímský

(*1975) Matěj Hádek

(*1974) Petr Stach

(*1968) Leoš Noha

(*1970) Michal Malátný

(*1982) Jan Plouhar

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1974) Petr Zahrádka (režisér)

(*1973) Simona Babčáková

(*1970) Magdaléna Sidonová

(*1982) Vlastina Svátková

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1972) Sabina Remundová

(*1946) Michal Prokop

(*1939) Milan Slepička

(*1981) Zuzana Onufráková

(*1991) Tomáš Materna

(*1956) Markéta Tanner

(*1971) Daniel Svoboda

(*1949) Marie Spurná

(*1961) Luboš Veselý

(*1970) Martin Trnavský

(*1994) Richard Zevel

(*1975) Pavel Batěk

(*1961) Tomáš Turek

(*1980) Ivana Uhlířová

(*1978) Jan Hájek

(*1979) Petra Hřebíčková

(*1973) Vladimír Šmicer



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Štír
9°34’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »