rak

Jiří Wohanka
(2015): Vraždy v kruhu (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Vraždy v kruhu (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Vraždy v kruhu (TV seriál)":
(*1959) Martin Dohnal

(*1968) Radek Holub

(*1943) Marie Durnová

(*1946) Radka Fidlerová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1937) Zdena Hadrbolcová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1955) Simona Stašová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1964) Ivan Trojan

(*1960) Jaromír Dulava

(*1965) Jan Šťastný

(*1972) Pavel Liška

(*1947) Oldřich Vízner

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1952) Zdeněk Žák

(*1959) David Prachař

(*1968) Radek Žák

(*1964) Barbora Hrzánová

(*1958) Dana Batulková

(*1981) Vladimír Škultéty

(*1971) Marek Dobeš

(*1967) Jiří Dvořák

(*1977) Richard Krajčo

(*1981) Ondřej Brousek

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1980) David Kraus

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1953) Jan Novotný

(*1947) Václav Helšus

(*1952) Ivan Pokorný (režisér)

(*1971) Zbyněk Fric

(*1977) Petr Vágner

(*1990) Eliška Křenková

(*1970) Martin Myšička

(*1974) Martin Pechlát

(*1983) Hana Vagnerová

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1984) Dita Zábranská

(*1978) Martin Hofmann

(*1976) Klára Sedláčková-Oltová

(*1980) Iva Pazderková

(*1965) David Suchařípa

(*1959) Jiří Schwarz

(*1949) Václav Knop

(*1978) Ondřej Kavan

(*1982) Jan Plouhar

(*1971) Karel Zima

(*1977) Kateřina Holánová

(*1973) Adéla Gondíková

(*1937) Jaroslav Vízner

(*1961) Jaromíra Mílová

(*1945) Milena Šajdková

(*1987) Iveta Jiřičková

(*1964) Svatopluk Schuller

(*1962) Hana Seidlová

(*1981) Ladislav Hampl

(*1952) Alexander Hemala

(*1973) Monika A. Fingerová

(*1964) Marian Roden

(*1961) Tomáš Turek

(*1966) Alena Štréblová

(*1967) Lenka Svadbíková-Veliká

(*1966) Jan Vondráček

(*1974) Magdalena Zimová

(*1978) Jan Hájek

(*1977) Nataša Gáčová

(*1980) Pavlína Štorková

(*1976) Jiří Hána

(*1976) Eva Novotná

(*1972) Martin Matejka

(*1965) Rudolf Kubík

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1979) Michal Čapka

(*1976) Vasil Fridrich

(*1972) Tomáš Bambušek

(*1952) Hana Doulová

(*1982) Adam Kraus

(*1949) Jaroslav Vlach

(*1964) Tomáš Trapl

(*1968) Martin Polách

(*1994) Ondřej Havel

(*1958) Jiří Štrébl

(*1992) Robert Hájek

(*1964) Tomáš Karger

(*1981) Marek Němec

(*1955) Petr Bucháček

(*1983) Pavla Beretová

(*1981) Vlaďka Erbová

(*1979) Jan Holík

(*1970) Michaela Doležalová

(*1944) Zdeněk John

(*1953) Iva Procházková (scénáristka)

(*1976) Jiří Hájek (hudební skladatel)

(*1987) Alžběta Pažoutová

(*1991) Dennis Kinski

(*1993) Tereza Blažková

(*1992) Josef Mádle

(*1985) Petr Panzenberger



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Střelec
0°54’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »