panna

Květa Fialová
(2009): Zázraky přírody

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Veľké Dravce
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Květa Fialová - Film: Zázraky přírody
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Květa Fialová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Abeceda ČT
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2012) - Arnošt Lustig - devět životů
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Praho, má lásko
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Harold a Maude (divadelní záznam)
(2011) - Gorila
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Hyde Park
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Fenomén Meryčka
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Magické hory (TV seriál)
(2009) - České milování (TV seriál)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Objímat motýly
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - To byl ?
(2007) - 13. komnata Nadi Konvalinkové
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Účastníci zájezdu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Panic je nanic
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Na mušce
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2003) - Dvojhlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Basta fidli
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2001) - Deník šílené manželky
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Věštírna
(2000) - První pomoc
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Třináctá klec
(1998) - Přehmat
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Slavík
(1996) - Pasáž
(1996) - Jakub a Modřínka
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Vápenička
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Nalezená minulost
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Kupé
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Činčin
(1993) - Schodiště
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Werichiáda
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dobročinný večírek
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Něžné hry
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Motýli
(1989) - Království stromů
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Já nejsem já
(1984) - ABECEDA
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Samorost
(1983) - Propast
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Počestný dům
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1980) - Zabijačka
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Anamnese
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Hra na telo
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Polská krev
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Melodie bílého klavíru
Spoluherci ve filmu "Zázraky přírody":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1949) Pavel Zedníček

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1959) Jitka Asterová

(*1974) Lucie Benešová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1959) Eva Holubová

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1959) Miroslav Táborský

(*1943) Luděk Sobota

(*1961) Jan Čenský

(*1945) Richard Tesařík

(*1959) Maroš Kramár

(*1949) Ota Jirák

(*1953) Antonín Procházka

(*1947) Oldřich Vízner

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1952) Zdeněk Žák

(*1971) Barbora Munzarová

(*1957) Milan Šteindler

(*1956) Josef Carda

(*1966) Jan Potměšil

(*1958) Dana Batulková

(*1958) Bohumil Klepl

(*1960) Milan Bahúl

(*1956) Martin Stropnický

(*1966) Igor Bareš

(*1943) František Ringo Čech

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1973) Alice Bendová

(*1976) Monika Absolonová

(*1977) Lenka Krobotová

(*1986) Jiří Mádl

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1951) Zdeněk Junák

(*1951) Adam Rezek (režisér)

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1970) Dalibor Gondík

(*1980) Libor Bouček

(*1973) Lumír Olšovský

(*1976) Tereza Kostková

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1978) Lukáš Pavlásek

(*1980) Iva Pazderková

(*1965) Petr Rychlý

(*1965) David Suchařípa

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1979) Michal Novotný

(*1972) Roman Vojtek

(*1968) Ester Kočičková

(*1968) Leoš Noha

(*1975) Sandra Pogodová

(*1961) Vilém Čok

(*1976) Petr Vondráček

(*1983) Ondřej Gregor

(*1935) Jan Saudek

(*1973) Simona Babčáková

(*1947) Petr Novotný

(*1955) Josef Mladý

(*1997) Adam Mišík

(*1950) Jitka Zelenková

(*1942) Petr Janda

(*1966) Zdeněk Izer

(*1973) Aleš Háma

(*1940) Radim Uzel

(*1956) Tomáš Jirman

(*1993) Ewa Farna

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1970) Martin Trnavský

(*1951) Ondřej Hejma

(*1952) Alexander Hemala

(*1982) Diana Kobzanová

(*1967) Leona Machálková

(*1954) Ivo Jahelka

(*1969) Roman Šmucler

(*1969) Lucie Výborná

(*1967) Miloš Knor

(*1968) Miloš Čermák

(*1977) Aleš Cibulka

(*1963) Ivan Vodochodský

(*1965) Marcela Augustová

(*1967) Robert Záruba

(*1969) Patrik Hezucký

(*1975) Vojtěch Bernatský

(*1955) Ivo Šmoldas



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
11°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
1°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
14°34’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
Panna
21°45’
UranUran:
Beran
10°34’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Panna
1°24’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Rak
19°09’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°22’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°23’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Býk
14°21’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »