kozoroh

Nicole Eggert
(1989): Pobřežní hlídka (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka
Nicole Eggert - Film: Pobřežní hlídka (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Eggert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Where's the Love?
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - Let smrti
(2009) - Phantom Racer
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Návrat minulosti
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Dealer
(2007) - Holiday Switch
(2006) - Dead Lenny
(2006) - Cattle Call
(2006) - Blesk
(2004) - Decoys: Behind the Scenes
(2004) - Smrtící skály
(2004) - Návnada
(2003) - Zeď tajemství
(2003) - Větrná smršť
(2003) - Pobřežní hlídka: Havajská noc
(2002) - Cockroach Hotel
(2001) - Triangle Square
(2001) - Thank You, Good Night
(2000) - Celebrity Profile: Scott Baio
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Únos ze snu
(1999) - Sleeping Beauties
(1998) - Sibiř
(1997) - The Price of Kissing
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Bartender
(1996) - Frequent Flyer
(1995) - Melissa
(1995) - The Demolitionist
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Howard Stern
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1993) - Anything for Love
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Home Fires (TV seriál)
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1992) - The Double 0 Kid
(1992) - Blown Away
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - The Haunting of Morella
(1990) - Grandpa
(1989) - Věci, o kterých se nemluví
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Circus of the Stars #12
(1987) - Omega Syndrome
(1986) - Circus of the Stars #11
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1986) - Androidy
(1985) - Rose Petal Place: Real Friends
(1985) - I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Rose Petal Place
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Hambone and Hillie
(1984) - Dead Wrong: The John Evans Story
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Someday You'll Find Her, Charlie Brown
(1981) - Poslední důkaz
(1981) - Dennis the Menace in Mayday for Mother
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - When She Was Bad...
(1979) - When Hell Was in Session
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Pobřežní hlídka (TV seriál)":
(*1944) Danny Trejo

(*1967) Carrie-Anne Moss

(*1970) Mädchen Amick

(*1969) Erika Eleniak

(*1952) David Hasselhoff

(*1952) David Hasselhoff (režisér)

(*1967) Pamela Anderson

(*1972) Carmen Electra

(*1957) Denise Crosby

(*1962) Loren Avedon

(*1953) Hulk Hogan

(*1957) Shannon Tweed

(*1960) Rob Bowman (režisér)

(*1961) Dennis Rodman

(*1971) Krista Allen

(*1921) Sidney Hayers (režisér)

(*1965) Christine Elise

(*1972) David Charvet

(*1949) Erik Estrada

(*1968) Yasmine Bleeth

(*1966) Jason Brooks

(*1963) Alexandra Paul

(*1946) Tim Thomerson

(*1951) Kim Manners (režisér)

(*1961) Billy Warlock

(*1930) Reza Badiyi (režisér)

(*1972) Elizabeth Berkley

(*1970) Brooke Langton

(*1980) Michelle Williams

(*1964) Lydie Denier

(*1956) Bruce A. Young

(*1938) Peter H. Hunt (režisér)

(*1942) Gabrielle Beaumont (režisérka)

(*1926) Richard Jaeckel

(*1959) John Allen Nelson

(*1988) Bobby Edner

(*1950) Cary-Hiroyuki Tagawa

(*1940) Alan Myerson (režisér)

(*1935) Monte Markham

(*1935) Monte Markham (režisér)

(*1986) Miko Hughes

(*1963) Pamela Bach Hasselhoff

(*1950) Wendie Malick

(*1941) John McPherson (kameraman)

(*1981) Beverley Mitchell

(*1966) Vanessa Angel

(*1949) Veronica Cartwright

(*1957) Vincent Van Patten

(*1965) Sarah Buxton

(*1970) Charisma Carpenter

(*1968) David Chokachi

(*1978) Shiri Appleby

(*1949) Leslie Easterbrook

(*1965) Kathleen Kinmont

(*1930) Georg Fenady (režisér)

(*1959) Shawn Weatherly

(*1960) Vincent Klyn

(*1952) Parker Stevenson (režisér)

(*1952) Parker Stevenson

(*1970) Jaason Simmons

(*1971) Gena Lee Nolin

(*1955) Jennifer Holmes

(*1927) Joseph Campanella

(*1936) Jim McMullan

(*1978) Ali Hillis

(*1954) Sam J. Jones

(*1973) Victor Webster

(*1982) Jason Dohring

(*1966) Greg Grunberg

(*1975) Jason Marsden

(*1950) Jay Leno

(*1976) Brandon Call

(*1973) Josie Davis

(*1971) Dorian Gregory

(*1954) Mark Lindsay Chapman

(*1978) Nikki Cox

(*1965) Matt Battaglia

(*1966) Paula Trickey

(*1979) Jason Momoa

(*1978) Brooke Burns

(*1975) Joyce Giraud

(*1973) Simmone Mackinnon

(*1987) Eileen April Boylan

(*1959) Glenn Morshower

(*1959) Brian Thompson

(*1969) Brandy Ledford

(*1968) Christopher Gartin

(*1948) Gerry Lopez

(*1972) Kelly Slater

(*1947) Ernie Lively

(*1963) Kristian Alfonso

(*1962) Mitzi Kapture

(*1968) Donna D'Errico

(*1963) Grant Heslov

(*1966) Hope Marie Carlton

(*1979) Lauren Michelle Hill

(*1961) Blake Gibbons

(*1974) Brande Roderick

(*1953) Don Most



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
11°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°04’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Býk
29°52’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Váhy
18°16’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Střelec
4°28’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Váhy
2°01’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°58’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Váhy
25°19’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Beran
9°35’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »