vodnar

Kelly Hu
(1996): Modrý Pacifik (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka, modelka
Kelly Hu - Film: Modrý Pacifik (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kelly Hu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Beyond the Game
(2015) - Kepler's Dream
(2015) - Death Valley
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2014) - High School Exorcism
(2014) - Cesta zítřka
(2013) - The Cinema Couch
(2013) - They Die by Dawn
(2013) - Scooby Doo a děsivý strašák
(2013) - The Haumana
(2012) - Bílá žába
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Wo Zhi Nu Ren Xin
(2011) - Phineas a Ferb v paralelním vesmíru
(2011) - A Mann's World
(2011) - Almost Perfect
(2010) - Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Batman vs. Red Hood
(2009) - Upíří deníky (TV seriál)
(2009) - Turnaj zabijáků
(2009) - Scooby-Doo a samurajův meč
(2008) - Stiletto
(2008) - Mrtvý vesmír
(2008) - Farm House
(2008) - Dim Sum Funeral
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Šanghajský polibek
(2007) - Succubus: Hell Bent
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - In Case of Emergency (TV seriál)
(2007) - Army Wives (TV seriál)
(2007) - Area 57
(2007) - Afro Samurai (TV seriál)
(2006) - Undoing
(2006) - Devil's Den
(2006) - Americanese
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Stav nouze
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Dark Shadows
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
(2003) - X-Men 2
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Od kolébky do hrobu
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Král Škorpión
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1997) - Sunset Beach (TV seriál)
(1997) - Fakin' Da Funk
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Malcolm & Eddie (TV seriál)
(1996) - Hvězdná výprava
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Není cesty zpět
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Maybe This Time (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Bláznivé dědictví
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - The Doors
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1991) - American Eyes
(1989) - Pátek třináctého 8
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Modrý Pacifik (TV seriál)":
(*1973) Shannon Elizabeth

(*1972) Carmen Electra

(*1957) Shannon Tweed

(*1963) Don Michael Paul (režisér)

(*1973) Mario López

(*1971) Krista Allen

(*1965) Rick Hearst

(*1957) Rick Rossovich

(*1949) Erik Estrada

(*1976) Jennifer Sky

(*1946) Tim Thomerson

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1972) Amy Weber

(*1957) Nancy Everhard

(*1978) Jennifer Banko

(*1964) Lydie Denier

(*1963) Jim Davidson

(*1963) Jim Davidson (režisér)

(*1965) Stacy Edwards

(*1972) Jennifer Taylor

(*1954) Donald Gibb

(*1959) John Hawkes

(*1972) Angela Shelton

(*1977) Steve Howey

(*1973) Erinn Bartlett

(*1927) Joseph Campanella

(*1974) Jennifer O'Dell

(*1976) Michael Peña

(*1985) Agnes Bruckner

(*1963) Joel Gretsch

(*1954) Sam J. Jones

(*1966) Greg Grunberg

(*1973) Jason Behr

(*1980) Sarah Lancaster

(*1950) Tom Towles

(*1971) Dorian Gregory

(*1971) Walton Goggins

(*1954) Mark Lindsay Chapman

(*1975) Shanna Moakler

(*1970) James Lesure

(*1965) Matt Battaglia

(*1966) Paula Trickey

(*1945) Dennis Burkley

(*1971) Jay Harrington

(*1978) Shelby Fenner

(*1962) Darlene Vogel

(*1950) Anthony De Longis

(*1973) Carmine Giovinazzo

(*1948) Joe Cortese

(*1963) Robert LaSardo

(*1971) Claudette Mink

(*1950) Gary Graham

(*1961) Cameron Watson

(*1965) Michael Worth

(*1970) Taraji P. Henson

(*1983) Sam Jones III

(*1963) David Lee Smith

(*1969) Nathan Anderson

(*1961) Blake Gibbons

(*1950) Marshall Manesh

(*1957) Gregory McKinney

(*1942) Kenneth Tigar

(*1979) Cory Hardrict

(*1949) Jack McGee

(*1972) Christa Campbell

(*1989) Daniella Monet

(*1969) Samantha Smith

(*1955) Leslie Jordan

(*1979) Joanna Garcia Swisher

(*1971) Kevin Rahm

(*1971) Nikki Schieler Ziering

(*1969) Paul Levesque

(*1964) Holly Robinson Peete

(*1962) Holly Gagnier

(*1956) John James

(*1973) Greg Vaughan

(*1969) Judson Mills

(*1972) Ron Melendez

(*1968) Jacqueline Collen

(*1979) Josh Hammond

(*1972) Lisa Rotondi

(*1963) Kenny Johnson

(*1948) Deborah Shelton

(*1946) Terence Knox

(*1959) Oleg Štefanko

(*1965) Vincent Young

(*1953) Christopher Franke (hudební skladatel)

(*1947) Larry Wilcox

(*1943) Gil Gerard

(*1986) Aldis Hodge

(*1965) Marguerite MacIntyre

(*1958) Ken Olandt

(*1972) Bailey Chase

(*1969) Ami Dolenz

(*1943) Art LaFleur

(*1968) Phill Lewis

(*1954) John Paragon (režisér)

(*1955) Dennis Christopher

(*1942) Kent McCord



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
23°51’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
14°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
28°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
27°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
1°47’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Beran
9°17’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
28°30’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
26°28’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
22°14’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Beran
21°41’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Býk
15°58’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
27°15’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »