panna

James Marsden
(1993): Chůva k pohledání (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stillwater, Oklahoma
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec
James Marsden - Film: Chůva k pohledání (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Marsden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - Henchmen
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Školní sraz
(2015) - Nepovedenej kšeft
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Accidental Love
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Ulička hanby
(2014) - Loft
(2014) - Co s láskou
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - 2 zbraně
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Komorník
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Small Apartments
(2012) - Robot a Frank
(2012) - Holky na tahu
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Strašáci
(2011) - Hop
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Horší než smrt
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Box
(2008) - 27 šatů
(2008) - Sex Drive
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Hairspray
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Kořeny mafie
(2006) - Alibi
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Heights
(2004) - 24. Den
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Visual Effects of X-Men
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Interstate 60
(2002) - Bram and Alice (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(2001) - Lincolnská střední
(2000) - 919 Fifth Avenue
(2000) - X-Men
(2000) - Fáma
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Podezřelé chování
(1997) - The View
(1997) - Něžná mafie
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Campfire Tales
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unesli mi ženu
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Public Enemies
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - In the Line of Duty: Ambush in Waco
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Chůva k pohledání (TV seriál)":
(*1952) Dan Aykroyd

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1930) John Astin

(*1960) Hugh Grant

(*1943) Chevy Chase

(*1951) Harry Hamlin

(*1932) Robert Vaughn

(*1945) Bette Midler

(*1951) Jane Seymour

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1967) Pamela Anderson

(*1964) Sophie Ward

(*1959) Jason Alexander

(*1933) Joan Collins

(*1952) Roseanne Barr

(*1934) Joseph Bologna

(*1957) Fran Drescher

(*1957) Fran Drescher (režisérka)

(*1940) Lainie Kazan

(*1957) Maria Conchita Alonso

(*1934) Ian Abercrombie

(*1953) Bess Armstrong

(*1949) Erik Estrada

(*1963) Tracy Nelson

(*1943) Wallace Shawn

(*1961) Catherine Oxenberg

(*1961) Joe Lando

(*1947) Liz Torres

(*1978) Nicholle Tom

(*1986) Miko Hughes

(*1946) Donald Trump

(*1974) Ivana Milicevic

(*1945) Daniel Davis

(*1933) Renée Taylor

(*1961) Lauren Tom

(*1963) Coolio

(*1931) Darryl Hickman

(*1955) Leann Hunley

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1961) Billy Ray Cyrus

(*1955) Charles Shaughnessy

(*1975) Ryan McPartlin

(*1977) Andrew Levitas

(*1938) Will Mackenzie (režisér)

(*1964) Bob Clendenin

(*1950) Jay Leno

(*1930) Robert Culp

(*1985) Madeline Zima

(*1957) Ian Buchanan

(*1965) Fred Stoller

(*1968) Bill Lawrence (scénárista)

(*1964) Caroline Rhea

(*1978) Nikki Cox

(*1971) Rob Corddry

(*1940) Dakin Matthews

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1947) Elton John

(*1968) Margaret Cho

(*1930) Ray Charles

(*1939) Kathryn Joosten

(*1987) Thomas Dekker

(*1985) Jake Richardson

(*1943) Richard Fancy

(*1915) Sparkle

(*1963) Marla Maples

(*1953) Nancy Lenehan

(*1962) Lance Reddick

(*1965) Paolo Seganti

(*1980) Jackie Tohn

(*1949) Philip Casnoff

(*1931) Hal Linden

(*1968) Judith Hoag

(*1941) Eric Braeden

(*1960) Chris Elliott

(*1968) Céline Dion

(*1980) Benjamin Salisbury

(*1961) Lauren Lane

(*1928) Ann Morgan Guilbert

(*1952) Rachel Chagall

(*1918) Efrem Zimbalist Jr.

(*1952) Nora Dunn

(*1972) Ron Melendez

(*1966) Chris Bruno

(*1943) Stanley Kamel

(*1953) Christopher Rich

(*1969) Yvonne Sciò

(*1935) Christina Pickles

(*1962) Jane Sibbett

(*1964) David Bowe

(*1955) Peter Scolari

(*1933) Donna Douglas

(*1949) Twiggy

(*1937) Chad Everett

(*1951) Cristine Rose

(*1957) Donna Dixon

(*1944) Marvin Hamlisch

(*1976) Alicia Machado

(*1963) Jessica Tuck

(*1950) Lane Davies



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
25°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°07’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
5°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°27’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Rak
4°00’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Váhy
21°41’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Střelec
4°57’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Váhy
3°56’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°27’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°46’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Beran
19°39’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »