panna

Petr Forman
(1969): Ecce homo Homolka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Ecce homo Homolka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ecce homo Homolka":
(*1927) Karel Mareš (hudební skladatel)

(*1918) Marie Motlová

(*1936) Helena Růžičková

(*1936) František Husák

(*1922) Karel Černý (scénograf)

(*1929) Jaroslav Papoušek (scénárista)

(*1929) Jaroslav Papoušek (režisér)

(*1915) Josef Šebánek

(*1964) Matěj Forman

(*1924) Karel Fridrich

(*1919) Rudolf Hammer

(*1950) Miki Jelínek



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Beran
18°48’
UranUran:
Panna
9°47’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Ryby
29°04’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »