panna

Petr Forman
(1996): Festivalové vteřiny

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Festivalové vteřiny
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Festivalové vteřiny":
(*1934) Judi Dench

(*1972) Jude Law

(*1954) John Travolta

(*1953) David Morse

(*1936) Zdeněk Svěrák

(*1943) Václav Neckář

(*1934) Josef Somr

(*1949) Pavel Zedníček

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Magda Vášáryová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1929) Květa Fialová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1981) Martha Issová

(*1966) Jiří Macháček

(*1947) Jana Švandová

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1953) Jan Kraus

(*1934) Juraj Herz

(*1983) Jakub Prachař

(*1947) Jiří Bartoška

(*1975) Asia Argento

(*1957) Martin Donovan

(*1939) F. Murray Abraham

(*1948) Agnieszka Holland

(*1965) Valeria Golino

(*1944) Udo Kier

(*1935) William Friedkin

(*1940) George A. Romero

(*1959) Todd Solondz

(*1946) Oliver Stone

(*1961) Michal Caban

(*1967) Jan Hřebejk

(*1925) Vojtěch Jasný

(*1967) Bohdan Sláma

(*1965) Maria de Medeiros

(*1957) Marek Eben

(*1963) Thomas Bo Larsen

(*1943) Lou Castel

(*1981) Michael Pitt

(*1962) Kenneth Lonergan

(*1967) Kevin Macdonald

(*1947) Rajko Grlić

(*1927) Jerry Schatzberg

(*1922) Micheline Presle

(*1946) Amir Naderi

(*1971) Ivan Zachariáš

(*1976) Adrian Grenier

(*1940) Burt Young

(*1970) Paolo Sorrentino

(*1973) Marek Taclík

(*1965) Dominik Hašek

(*1962) Aleš Najbrt

(*1976) Ryan Fleck

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1979) Rostislav Novák ml.

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1942) Petr Janda

(*1951) Ondřej Hejma

(*1972) Anurag Kashyap

(*1983) Jan Maxián

(*1934) Miroslav Ondříček

(*1960) David Koller

(*1957) Jaroslav Róna

(*1969) David Holmes

(*1989) Marta Gastini

(*1982) Jamie Dornan

(*1983) František Soukup

(*1998) Kara Hayward

(*1984) Andrew Renzi

(*1993) Suraj Sharma



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
9°47’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »