panna

Petr Forman
(2012): Probudím se včera

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Probudím se včera
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Probudím se včera":
(*1938) Petr Nárožný

(*1967) Martin Zounar

(*1963) David Matásek

(*1967) Nela Boudová

(*1937) Zdena Hadrbolcová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Miroslav Táborský

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1941) Boris Hybner

(*1957) Milan Šteindler

(*1940) Jan Hraběta

(*1964) Simona Postlerová

(*1958) Bohumil Klepl

(*1973) Filip Blažek

(*1956) Martin Duba (kameraman)

(*1986) Jiří Mádl

(*1975) Martina Válková-Preissová

(*1988) Michal Hruška

(*1979) Anna Polívková

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1986) Michael Foret

(*1990) Eliška Křenková

(*1991) Ladislav Ondřej

(*1970) Dana Černá

(*1959) Miloslav Šmídmajer (producent)

(*1959) Miloslav Šmídmajer (režisér)

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1945) Karel Šíp

(*1981) Jana Doleželová

(*1974) Roman Šebrle

(*1990) Jakub Štáfek

(*1989) Filip Cíl

(*1966) Jan Vondráček

(*1991) Tomáš Váhala

(*1990) Eva Josefíková

(*1982) Richard Nedvěd

(*1951) Zdenek Merta (hudební skladatel)

(*1986) Ivan Lupták



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Váhy
28°19’
UranUran:
Panna
9°47’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »