panna

Petr Forman
(1998): Na plovárně

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Na plovárně
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Na plovárně":
(*1956) Mel Gibson

(*1934) Judi Dench

(*1956) Andy Garcia

(*1922) Christopher Lee

(*1953) John Malkovich

(*1952) Isabella Rossellini

(*1967) Laura Dern

(*1930) Armin Mueller-Stahl

(*1939) Harvey Keitel

(*1960) Antonio Banderas

(*1944) Danny DeVito

(*1949) Richard Gere

(*1936) Robert Redford

(*1946) Alan Rickman

(*1939) John Cleese

(*1930) Paul Mazursky

(*1938) Liv Ullmann

(*1938) Petr Nárožný

(*1931) Ladislav Smoljak

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1932) Leoš Suchařípa

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1938) Jiří Menzel

(*1940) Milan Lasica

(*1934) Josef Somr

(*1941) Iva Janžurová

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1950) Jiří Lábus

(*1946) Jiří Ornest

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1958) Iva Bittová

(*1929) Květa Fialová

(*1931) Hana Hegerová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1942) Marta Kubišová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1943) František Němec

(*1964) Ivan Trojan

(*1947) Viktor Preiss

(*1929) Ivan Vyskočil

(*1938) Petr Kostka

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1969) Dan Bárta

(*1961) Jaroslav Dušek

(*1918) Jiří Krejčík

(*1937) Pavel Bobek

(*1934) Juraj Herz

(*1936) Jan Schmid

(*1947) Juraj Kukura

(*1936) Jan Kačer

(*1936) Jan Tříska

(*1945) Milan Kňažko

(*1923) Rudolf Pellar

(*1931) Oto Ševčík

(*1964) Petr Čtvrtníček

(*1943) Martin Huba

(*1957) David Vávra

(*1947) Jiří Bartoška

(*1957) Christopher Lambert

(*1942) Michael York

(*1941) Franco Nero

(*1944) Jacqueline Bisset

(*1950) Cybill Shepherd

(*1918) Miroslav Horníček

(*1951) Sting

(*1942) Vladimír Pucholt

(*1935) William Friedkin

(*1940) Terry Gilliam

(*1942) Peter Greenaway

(*1940) George A. Romero

(*1939) Volker Schlöndorff

(*1946) Oliver Stone

(*1948) Jiří Barta

(*1927) Ladislav Helge

(*1925) Vojtěch Jasný

(*1934) Věra Plívová-Šimková

(*1923) Břetislav Pojar

(*1950) Karel Smyczek

(*1957) Milan Šteindler

(*1913) Jiří Weiss

(*1946) Paul Schrader

(*1953) Jaromír Nohavica

(*1925) B. B. King

(*1944) Carmen Mayerová

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1957) Marek Eben

(*1957) Marek Eben (hudební skladatel)

(*1951) Phil Collins

(*1981) Michael Pitt



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
9°47’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »