panna

Petr Forman
(2011): Barrandovský videostop

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Barrandovský videostop
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Barrandovský videostop":
(*1925) Jan Skopeček

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1954) Roman Skamene

(*1967) Bohdan Tůma

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1949) Pavel Zedníček

(*1959) Bára Štěpánová

(*1965) Martin Dejdar

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1967) Nela Boudová

(*1954) Jana Boušková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1941) Helga Čočková

(*1936) Nina Divíšková

(*1929) Květa Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1952) Hana Gregorová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1978) Jitka Ježková

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1950) Kamila Magálová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1963) Magda Reifová

(*1975) Linda Rybová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Simona Stašová

(*1947) Jana Švandová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1944) Jana Synková

(*1945) Dana Syslová

(*1948) Marta Vančurová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Josef Dvořák

(*1969) David Novotný

(*1965) Filip Renč

(*1968) Martin Sitta

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1949) Petra Černocká

(*1958) Jaroslav Sypal

(*1961) Jan Čenský

(*1978) Jaromír Nosek

(*1941) Boris Hybner

(*1945) Richard Tesařík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1938) Jiří Krampol

(*1934) Juraj Herz

(*1950) Pavel Trávníček

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1953) Antonín Procházka

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1954) Marcel Vašinka

(*1965) Petr Vacek



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Váhy
16°40’
UranUran:
Panna
9°47’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »