panna

Petr Forman
(1965): Zločin v dívčí škole

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Zločin v dívčí škole
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zločin v dívčí škole":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1938) Jiří Menzel (režisér)

(*1938) Jiří Menzel (scénárista)

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1937) Jiří Kodet

(*1933) Míla Myslíková

(*1943) Karla Chadimová

(*1947) Táňa Fischerová

(*1942) Jana Gýrová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1912) Jiřina Štěpničková

(*1907) Eva Svobodová

(*1949) Eva Hudečková

(*1939) Naďa Urbánková

(*1938) Petr Kostka

(*1934) Milan Neděla

(*1937) Jan Přeučil

(*1930) Vilém Besser

(*1925) Otto Šimánek

(*1924) Miloš Vavruška

(*1921) Oldřich Velen

(*1922) Vítězslav Černý

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1930) Jan Pohan

(*1922) Ladislav Rychman (režisér)

(*1922) Ladislav Rychman

(*1922) Ladislav Rychman (scénárista)

(*1898) Václav Wasserman

(*1936) Jan Faltýnek

(*1918) Ivo Novák (režisér)

(*1918) Ivo Novák (scénárista)

(*1906) Josef Beyvl

(*1917) Pavla Maršálková

(*1913) Vladimír Huber

(*1906) Jarmila Bechyňová

(*1964) Matěj Forman

(*1934) Lubomír Bryg

(*1941) Milena Zahrynowská

(*1921) Jan Maška

(*1930) Josef Hanuš (kameraman)

(*1919) František Miška

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1918) Rudolf Milič (kameraman)

(*1924) Libuše Pešková

(*1911) Otto Ohnesorg

(*1926) Josef Šulc

(*1924) Josef Škvorecký (spisovatelská předloha)

(*1924) Jiří Bažant (hudební skladatel)

(*1903) Alois Vachek

(*1933) Jan Jílek

(*1927) Jiří Malásek (hudební skladatel)

(*1932) Ladislav Smoček

(*1938) Petr Prachtel

(*1946) Zuzana Princová

(*1944) Vlasta Kahovcová

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1919) Jiří Šust (hudební skladatel)

(*1924) Rudolf Stahl (kameraman)



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Ryby
1°20’
UranUran:
Panna
9°47’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »