panna

Petr Forman
(2008): Bez tváře

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Bez tváře
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bez tváře":
(*1978) Jaromír Nosek

(*1940) Jan Hraběta

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1981) Ondřej Brousek (hudební skladatel)

(*1964) Veronika Jeníková

(*1979) Petr Lněnička

(*1987) Markéta Frösslová

(*1974) Susan May Pratt

(*1985) Lenka Zahradnická

(*1975) Marek Epstein (scénárista)

(*1975) Martin Šácha (kameraman)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
9°47’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »