panna

Petr Forman
(2006): Poslední sezona (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Poslední sezona (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslední sezona (TV seriál)":
(*1962) Lukáš Vaculík

(*1949) Pavel Zedníček

(*1965) Martin Dejdar

(*1948) Pavel Nový

(*1943) František Němec

(*1976) Petr Burian

(*1959) Čestmír Řanda ml.

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1943) Karel Bělohradský

(*1941) Oldřich Vlach

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1964) Simona Postlerová

(*1960) Milan Bahúl

(*1956) Martin Stropnický

(*1973) Filip Blažek

(*1977) Lenka Krobotová

(*1974) Filip Čapka

(*1971) Zbyněk Fric

(*1979) Petr Lněnička

(*1984) Filip Tomsa

(*1980) Michal Beran

(*1975) Matěj Hádek

(*1980) Milan Enčev

(*1973) Hynek Čermák

(*1976) Kristina Kloubková

(*1984) Pavel Trojan

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1956) Vladimír Holomek (kameraman)

(*1980) Pavel Vacek

(*1972) Michal Rovňák

(*1972) Jaromír Jágr

(*1957) Martin Němec (hudební skladatel)

(*1953) Ivan Hubač (scénárista)

(*1973) František Kaberle

(*1973) Milan Hnilička

(*1971) Jiří Šlégr

(*1974) Jaroslav Špaček

(*1981) Lucie Černíková



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Lev
9°53’
UranUran:
Panna
9°47’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »