panna

Petr Forman
(2017): Poslední z Aporveru

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Poslední z Aporveru
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2017, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2017 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslední z Aporveru":
(*1967) Nela Boudová

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1967) Jiří Dvořák

(*1981) Ondřej Brousek (hudební skladatel)

(*1989) David Vobořil

(*1979) Petr Lněnička

(*1983) Hana Vagnerová

(*1975) Michal Zelenka

(*1939) Naděžda Prchalová-Vicenová

(*1982) Jan Meduna

(*1974) Susan May Pratt

(*1989) Filip Cíl

(*1972) Tami Stronach

(*1976) Michal Slaný

(*1986) Tomáš Klus

(*1979) Lukáš Jůza

(*1983) Tereza Tobiášová

(*1979) Viktor Dvořák

(*1982) Veronika Poláčková

(*1991) Ondřej Malý

(*1970) David Ployhar (kameraman)

(*1960) Josef Kuhn

(*1984) Jana Podlipná



Tranzitní horoskop (2017)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Váhy
21°11’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Střelec
21°25’
UranUran:
Panna
9°47’
Beran
20°33’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Ryby
9°44’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Kozoroh
16°57’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Panna
6°11’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Štír
25°07’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Ryby
21°07’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »