panna

Petr Forman
(1997): Zdivočelá země (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Zdivočelá země (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zdivočelá země (TV seriál)":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1930) Jiří Hálek

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1958) Břetislav Rychlík

(*1932) Leoš Suchařípa

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1961) Pavel Kříž

(*1963) David Matásek

(*1950) Jiří Lábus

(*1965) Martin Dejdar

(*1974) Václav Chalupa

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Tomáš Hanák

(*1968) Radek Holub

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1954) Jana Boušková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1952) Anna Javorková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1955) Simona Stašová

(*1943) František Němec

(*1960) Jaromír Dulava

(*1959) Čestmír Řanda ml.

(*1959) Miroslav Táborský

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1936) Pavel Landovský

(*1965) Jan Šťastný

(*1940) Václav Mareš

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1961) Jan Čenský

(*1953) Jan Kraus

(*1966) Jiří Langmajer

(*1936) Jan Schmid

(*1945) Miroslav Středa

(*1943) Karel Bělohradský

(*1931) Jan Teplý st.

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1927) Otto Lackovič

(*1947) Radan Rusev

(*1965) Petr Vacek

(*1955) Zdeněk David

(*1942) Zdeněk Dušek

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1960) Zdeněk Pecháček

(*1952) Zdeněk Žák

(*1965) Lukáš Hlavica

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1941) Oldřich Vlach

(*1930) Jan Pohan

(*1936) Karel Hábl

(*1940) Josef Šebek

(*1932) Ladislav Trojan

(*1960) Marek Vašut

(*1947) Karel Heřmánek

(*1946) René Přibil

(*1963) Veronika Gajerová

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1938) Hynek Bočan (scénárista)

(*1957) Martin Faltýn

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Jana Hubinská

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1929) Ivo Niederle

(*1943) Ladislav Županič

(*1958) Bohumil Klepl

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1971) Marek Dobeš

(*1940) Růžena Merunková

(*1956) Vladislav Beneš

(*1931) Adolf Filip

(*1979) Martin Písařík

(*1967) Jiří Dvořák

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1923) Vladimír Ráž

(*1966) Igor Bareš

(*1986) Jan Škvor

(*1966) Kamil Halbich

(*1976) Monika Absolonová

(*1946) Dušan Jamrich

(*1964) Veronika Jeníková

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1954) Jiří Kodeš

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1925) Viola Zinková

(*1933) Stanislav Tříska

(*1980) Adam Novák

(*1969) Robert Jašków

(*1970) Martin Stránský

(*1975) Jan Zadražil

(*1949) Pavel Rímský

(*1949) Jiří Knot



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
9°47’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »