panna

Petr Forman
(1994): Akumulátor 1

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Akumulátor 1
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Akumulátor 1":
(*1931) Ladislav Smoljak

(*1936) Zdeněk Svěrák (scénárista)

(*1936) Zdeněk Svěrák

(*1949) Bolek Polívka

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1937) Jiří Kodet

(*1953) Hana Čížková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1918) Viktorie Knotková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1944) Jana Synková

(*1965) Jan Svěrák (režisér)

(*1965) Jan Svěrák (scénárista)

(*1929) Ivan Vyskočil

(*1959) Michal Pešek

(*1931) Oto Ševčík

(*1940) Josef Šebek

(*1960) Marek Vašut

(*1925) Pavel Vondruška

(*1954) F. A. Brabec (kameraman)

(*1960) Otakáro Schmidt

(*1921) Ján Mildner

(*1964) Matěj Forman

(*1944) Jan Nemejovský

(*1920) Jana Šedová

(*1987) Markéta Frösslová

(*1974) Tereza Pergnerová

(*1910) Hugo Kaminský

(*1934) Milan Dvořák

(*1948) Jiří Ptáčník

(*1951) Ondřej Soukup (hudební skladatel)

(*1966) Naďa Šafratová

(*1966) Naďa Šafratová

(*1974) Jana Havrdová

(*1960) David Koller

(*1945) Jiří F. Svoboda (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
9°47’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »