panna

Petr Forman
(2008): U mě dobrý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: U mě dobrý
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "U mě dobrý":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1949) Bolek Polívka

(*1934) Josef Somr

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1962) Vladimír Javorský

(*1941) Boris Hybner

(*1967) Jan Hřebejk (režisér)

(*1967) Jan Hřebejk (scénárista)

(*1967) Jan Hřebejk

(*1959) Ondřej Trojan (producent)

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1973) Simona Babčáková

(*1997) Adam Mišík

(*1966) Andrej Toader

(*1981) Štěpánka Volfová

(*1984) Petr Vančura

(*1951) Petr Šabach (spisovatelská předloha)

(*1951) Petr Šabach

(*1966) Petr Jarchovský (scénárista)

(*1966) Petr Jarchovský

(*1948) Jan Malíř (kameraman)

(*1968) Norbi Kovács (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
9°47’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »