panna

Petr Forman
(2002): Brucio nel vento

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Brucio nel vento
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Brucio nel vento":
(*1974) Monika Hilmerová

(*1978) Jitka Ježková

(*1969) Barbora Lukešová

(*1960) Jaromír Dulava

(*1959) Miroslav Táborský

(*1964) Ivan Franěk

(*1968) Zuzana Mauréry

(*1965) Ctirad Götz



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
9°47’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »