panna

Petr Forman
(2009): Miloš Forman: Co tě nezabije…

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Petr Forman - Film: Miloš Forman: Co tě nezabije…
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Forman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Miloš Forman: Co tě nezabije…":
(*1981) Natalie Portman

(*1944) Michael Douglas

(*1961) Woody Harrelson

(*1958) Annette Bening

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1934) Louise Fletcher

(*1932) Miloš Forman

(*1939) F. Murray Abraham

(*1969) Javier Bardem

(*1964) Petr Malásek (hudební skladatel)

(*1964) Matěj Forman

(*1958) Martin Kubala (kameraman)

(*1959) Miloslav Šmídmajer (režisér)

(*1931) Jean-Claude Carrière



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°18’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Ryby
1°45’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
9°47’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
15°15’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
13°29’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°53’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°41’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
17°12’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »