lev

Eriq La Salle
(1994): Pohotovost (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Pohotovost (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pohotovost (TV seriál)":
(*1971) Ewan McGregor

(*1961) George Clooney

(*1957) Steve Buscemi

(*1959) Clancy Brown

(*1935) Diane Ladd

(*1970) Mädchen Amick

(*1961) Forest Whitaker

(*1949) Armand Assante

(*1964) Djimon Hounsou

(*1940) James Cromwell

(*1956) Vondie Curtis-Hall (režisér)

(*1946) Danny Glover

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1964) John Leguizamo

(*1950) William H. Macy

(*1959) Rebecca De Mornay

(*1946) Sally Field

(*1952) Roxanne Hart

(*1952) Mary McDonnell

(*1936) Alan Alda

(*1934) Louise Fletcher

(*1968) Lucy Liu

(*1959) Ving Rhames

(*1970) Alison Elliott

(*1982) Kirsten Dunst

(*1976) Joe Manganiello

(*1940) Dan Hedaya

(*1970) Gina Philips

(*1972) Goran Visnjic

(*1967) Sherry Stringfield

(*1962) Anthony Edwards

(*1962) Anthony Edwards (režisér)

(*1966) Julianna Margulies

(*1967) Sasha Mitchell

(*1963) Quentin Tarantino (režisér)

(*1966) Max Grodénchik

(*1953) Robert Picardo

(*1965) Maura Tierney

(*1929) Ed Asner

(*1968) Charlotte Ross

(*1969) Mary McCormack

(*1960) Stanley Tucci

(*1972) Thandie Newton

(*1975) Cole Hauser

(*1977) Clea DuVall

(*1925) Hal Holbrook

(*1978) David Krumholtz

(*1975) Kip Pardue

(*1917) Ernest Borgnine

(*1981) Jessica Alba

(*1964) Don Cheadle

(*1974) Mekhi Phifer

(*1969) Julie Delpy

(*1970) Tom Everett Scott

(*1942) Michael Crichton (scénárista)

(*1951) Ernest R. Dickerson (režisér)

(*1952) Mimi Leder (režisérka)

(*1947) Jonathan Kaplan (režisér)

(*1943) Charles Haid (režisér)

(*1956) Paris Barclay (režisér)

(*1932) Piper Laurie

(*1969) Morris Chestnut

(*1981) Alexis Bledel

(*1969) Callie Thorne

(*1971) Cara Buono

(*1941) Harrison Page

(*1920) Jan Rubeš st.

(*1961) Glenn Plummer

(*1952) Frances Fisher

(*1967) George Eads

(*1968) Jorja Fox

(*1970) Julie Bowen

(*1965) Jami Gertz

(*1957) Rick Rossovich

(*1952) CCH Pounder

(*1973) Omar Epps

(*1965) Ron Eldard

(*1965) Christine Elise

(*1969) Abraham Benrubi

(*1975) Kellie Martin

(*1967) Maria Bello

(*1957) Laura Innes (režisérka)

(*1957) Laura Innes

(*1963) Ming-Na Wen

(*1964) Gloria Reuben

(*1971) Noah Wyle

(*1964) Lisa Zane

(*1956) Skipp Sudduth (režisér)

(*1939) Ron Rifkin

(*1969) Lisa Nicole Carson

(*1962) James LeGros

(*1977) Danielle Harris

(*1958) Marg Helgenberger

(*1973) Marisol Nichols

(*1968) David Hewlett

(*1971) Scott Grimes

(*1976) Eion Bailey

(*1970) Richard Speight Jr.

(*1942) Chris Sarandon



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »