vodnar

Faran Tahir
(1999): Rodinné právo (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Rodinné právo (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Rodinné právo (TV seriál)":
(*1955) Christopher McDonald

(*1957) Denise Crosby

(*1971) Cara Buono

(*1954) Kathleen Quinlan

(*1993) David Dorfman

(*1948) John Ritter

(*1961) Penny Johnson

(*1965) Christine Elise

(*1950) Sonia Braga

(*1975) Nicki Aycox

(*1956) Bruce A. Young

(*1976) Chris Solari

(*1961) James Colby

(*1926) Andy Griffith

(*1945) Jeremy Paul Kagan (režisér)

(*1952) Gregg Henry

(*1965) Julie Warner

(*1965) Julie Warner (režisérka)

(*1936) Alex Rocco

(*1938) Michael Schultz (režisér)

(*1951) Tony Danza

(*1944) Kevin Tighe

(*1949) Veronica Cartwright

(*1987) Michelle Horn

(*1952) David Garrison

(*1966) Lisa Edelstein

(*1967) Salli Richardson-Whitfield

(*1959) Victoria Rowell

(*1960) John Billingsley

(*1960) Anne-Marie Johnson

(*1969) Allison Smith

(*1953) Paul Haggis (scénárista)

(*1953) Paul Haggis (režisér)

(*1994) Alexander Gould

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1969) Litefoot

(*1977) Brian Tee

(*1953) Theresa Tilly

(*1962) Carlos Gómez

(*1963) Susan Walters

(*1955) Harriet Sansom Harris

(*1960) Neil Flynn

(*1961) Bonita Friedericy

(*1954) Bruce Abbott

(*1952) Susan Dey

(*1964) Kathleen Wilhoite

(*1974) Cristián de la Fuente

(*1941) Leon Russom

(*1940) Dakin Matthews

(*1973) Christina Moore

(*1977) Bradley Stryker

(*1960) Christopher Cousins

(*1962) April Grace

(*1957) Rosalind Chao

(*1940) Ken Jenkins

(*1982) Percy Daggs III

(*1977) Patricia Prata

(*1959) Barbara Eve Harris

(*1989) Khleo Thomas

(*1973) Matthew John Armstrong

(*1954) Jodi Long

(*1974) Meredith Eaton

(*1961) Orla Brady

(*1956) Adam Nimoy (režisér)

(*1950) Susan Ruttan

(*1949) Oz Scott (režisér)

(*1974) Maulik Pancholy

(*1994) Tyler Patrick Jones

(*1966) Gil Birmingham

(*1956) Brett Cullen

(*1968) Stan Kirsch

(*1969) Victoria Dillard

(*1945) Thomas Kopache

(*1942) Kenneth Tigar

(*1928) Orson Bean

(*1960) Terri Garber

(*1956) Chris Ellis

(*1961) Scott Alan Smith

(*1945) Earl Boen

(*1969) Samantha Smith

(*1967) James Calvert

(*1945) Sam Anderson

(*1928) Marion Ross

(*1963) Rocky Carroll

(*1993) Chase Ellison

(*1961) Bonnie Burroughs

(*1970) Michael Trucco

(*1971) Kali Rocha

(*1948) Gregory Itzin

(*1990) Marc John Jefferies

(*1939) Dixie Carter

(*1943) Victor Raider-Wexler

(*1980) Austin Nichols

(*1972) Leigh-Allyn Baker

(*1938) Richard Beymer

(*1969) Alix Koromzay

(*1951) Mark Isham (hudební skladatel)

(*1945) David Dukes

(*1959) David Shore (scénárista)



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
3°31’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista

Německo Franz Carl Achard
(*1753 - 1821) pruský chemik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »