kozoroh

Nicole Eggert
(1984): Who's the Boss? (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka
Nicole Eggert - Film: Who's the Boss? (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Eggert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Where's the Love?
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - Let smrti
(2009) - Phantom Racer
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Návrat minulosti
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Dealer
(2007) - Holiday Switch
(2006) - Dead Lenny
(2006) - Cattle Call
(2006) - Blesk
(2004) - Decoys: Behind the Scenes
(2004) - Smrtící skály
(2004) - Návnada
(2003) - Zeď tajemství
(2003) - Větrná smršť
(2003) - Pobřežní hlídka: Havajská noc
(2002) - Cockroach Hotel
(2001) - Triangle Square
(2001) - Thank You, Good Night
(2000) - Celebrity Profile: Scott Baio
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Únos ze snu
(1999) - Sleeping Beauties
(1998) - Sibiř
(1997) - The Price of Kissing
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Bartender
(1996) - Frequent Flyer
(1995) - Melissa
(1995) - The Demolitionist
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Howard Stern
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1993) - Anything for Love
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Home Fires (TV seriál)
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1992) - The Double 0 Kid
(1992) - Blown Away
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - The Haunting of Morella
(1990) - Grandpa
(1989) - Věci, o kterých se nemluví
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Circus of the Stars #12
(1987) - Omega Syndrome
(1986) - Circus of the Stars #11
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1986) - Androidy
(1985) - Rose Petal Place: Real Friends
(1985) - I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Rose Petal Place
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Hambone and Hillie
(1984) - Dead Wrong: The John Evans Story
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Someday You'll Find Her, Charlie Brown
(1981) - Poslední důkaz
(1981) - Dennis the Menace in Mayday for Mother
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - When She Was Bad...
(1979) - When Hell Was in Session
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Who's the Boss? (TV seriál)":
(*1969) Matthew Perry

(*1940) Dan Hedaya

(*1972) Alyssa Milano

(*1973) Paul Walker

(*1962) Marcia Cross

(*1976) Jonathan Brandis

(*1929) Katherine Helmond

(*1929) Katherine Helmond (režisérka)

(*1951) Tony Danza

(*1951) Tony Danza (režisér)

(*1949) Robin Thomas

(*1955) Kim Johnston Ulrich

(*1965) Sarah Buxton

(*1978) Shiri Appleby

(*1953) Paul Haggis (scénárista)

(*1955) Leann Hunley

(*1927) David Hedison

(*1930) Robert Culp

(*1919) Frances Bay

(*1945) James Naughton

(*1928) Dick Miller

(*1962) Lana Clarkson

(*1984) Josh Byrne

(*1940) Dakin Matthews

(*1945) Dennis Burkley

(*1959) Ryan Stiles

(*1960) Shari Shattuck

(*1930) Ray Charles

(*1970) Leah Remini

(*1968) Christopher Gartin

(*1943) Richard Fancy

(*1955) Stephen Lee

(*1966) Mike Tyson

(*1965) Tara Karsian

(*1962) Al Sapienza

(*1963) Kristian Alfonso

(*1942) Kenneth Tigar

(*1961) Ray 'Boom Boom' Mancini

(*1958) Scott Shaw

(*1922) Betty White

(*1964) Jerry Buteyn

(*1945) Earl Boen

(*1937) Edward Winter

(*1980) Lindsay Parker

(*1967) James Calvert

(*1918) Efrem Zimbalist Jr.

(*1918) Vito Scotti

(*1949) Judith Light

(*1949) Joe Regalbuto

(*1912) George Petrie

(*1935) Paul Sand

(*1923) James Karen

(*1947) Twink Caplan

(*1935) Christina Pickles

(*1953) Lee Garlington

(*1928) Marian Seldes

(*1986) Tahj Mowry

(*1964) Jana Marie Hupp

(*1970) Steve Burton

(*1954) Nancy Stafford

(*1946) Blake Clark

(*1947) Anthony Peck

(*1984) Julianne Michelle

(*1957) Donna Dixon

(*1914) Harriet Medin

(*1957) Diane Delano

(*1961) Sydney Walsh

(*1937) Garrett Morris

(*1952) Dennis Hayden

(*1947) John Cothran Jr.

(*1968) Matthew Walker

(*1936) James Hampton

(*1957) Leah Ayres

(*1975) Heather Tom

(*1969) Andrea Elson

(*1956) John Kapelos

(*1929) Jerry Hardin

(*1934) James Sikking

(*1945) Thaao Penghlis

(*1928) John Lupton

(*1917) Meg Wyllie

(*1947) William Utay

(*1958) Scott Bryce

(*1963) Dan Gauthier

(*1968) Christian Hoff

(*1958) Louis Mustillo

(*1924) Lloyd Bochner

(*1953) Lauren Tewes

(*1966) Bill Calvert

(*1947) Charles Frank

(*1947) Randee Heller

(*1929) Pat Harrington Jr.

(*1935) Blackie Dammett

(*1940) Bibi Besch

(*1966) Sean Kanan

(*1945) Candice Azzara

(*1932) Robert Mandan

(*1948) Ken Lerner

(*1961) Kate Vernon



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
11°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°04’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Býk
29°52’
Štír
13°58’
UranUran:
Váhy
18°16’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Střelec
4°28’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Váhy
2°01’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°58’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Váhy
25°19’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Beran
9°35’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »