vahy

Dale Dye
(1986): Právo v Los Angeles (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Právo v Los Angeles (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Právo v Los Angeles (TV seriál)":
(*1951) Harry Hamlin

(*1955) Jimmy Smits

(*1968) Lucy Liu

(*1940) Dan Hedaya

(*1957) Nana Visitor

(*1957) Denise Crosby

(*1953) Robert Picardo

(*1952) Mimi Leder (režisérka)

(*1963) Brad Silberling (režisér)

(*1960) Tony Goldwyn

(*1944) Gregory Hoblit (režisér)

(*1954) Donald Petrie (režisér)

(*1943) Charles Haid (režisér)

(*1946) Dennis Dugan (režisér)

(*1950) Larry Drake

(*1961) Glenn Plummer

(*1954) Corbin Bernsen

(*1941) David Hemmings

(*1947) Jill Eikenberry

(*1964) Debi Mazar

(*1948) A Martinez

(*1950) Alan Rosenberg

(*1962) Amanda Donohoe

(*1964) Blair Underwood

(*1956) Bruce A. Young

(*1958) Isabella Hofmann

(*1942) Gabrielle Beaumont (režisérka)

(*1976) Christopher Pettiet

(*1946) Michael Warren

(*1965) Stacy Edwards

(*1944) Steven Robman (režisér)

(*1927) E. W. Swackhamer (režisér)

(*1948) Allan Arkush (režisér)

(*1952) Ben Bolt (režisér)

(*1957) Jon Gries

(*1940) Reynaldo Villalobos (kameraman)

(*1949) Veronica Cartwright

(*1945) Daniel Davis

(*1944) Michael Tucker

(*1943) Conchata Ferrell

(*1952) David Garrison

(*1980) Megan Parlen

(*1966) Leilani Sarelle

(*1953) Paul Haggis (scénárista)

(*1955) Leann Hunley

(*1955) Jennifer Holmes

(*1961) Sheila Kelley

(*1960) Jenette Goldstein

(*1946) John Spencer

(*1957) Željko Ivanek

(*1951) Patricia Wettig

(*1939) Terry Kiser

(*1949) Cotter Smith

(*1927) Robert Guillaume

(*1938) Barry Newman

(*1919) Frances Bay

(*1965) Mark Pellegrino

(*1961) Maggie Wheeler

(*1949) Enrique Castillo

(*1951) Mark Tinker (režisér)

(*1950) Tom Towles

(*1948) Ken Foree

(*1955) Jane Kaczmarek

(*1952) Susan Dey

(*1964) Kathleen Wilhoite

(*1936) Floyd 'Red Crow' Westerman

(*1966) Kristin Bauer van Straten

(*1960) Wanda De Jesus

(*1941) Leon Russom

(*1959) Duane Whitaker

(*1940) Dakin Matthews

(*1952) Eric Laneuville (režisér)

(*1964) Brad Sherwood

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1947) Tom Mardirosian

(*1940) Martin Shakar

(*1910) Mary Jackson

(*1953) Gary Carlos Cervantes

(*1918) Allan Arbus

(*1954) Craig Wasson

(*1945) Sam Anderson

(*1972) Emily Warfield

(*1954) Frank Medrano

(*1961) Lauren Lane

(*1969) Michael DeLuise

(*1945) Barbara Eda-Young

(*1943) Stanley Kamel

(*1954) James Morrison

(*1912) George Petrie

(*1934) Aki Aleong

(*1948) Gregory Itzin

(*1935) Paul Sand

(*1923) James Karen

(*1947) Twink Caplan

(*1963) Monica Horan

(*1945) Joan Pringle

(*1950) Camille Saviola

(*1953) Lee Garlington

(*1944) Kiel Martin



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »